Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 128,802
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

Mesaj alınmıştır kardeşim.....

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

Bakkan' Alıntı:
Arkadaşlar ben yarın İstanbul dan gelmek için uçak biletimi almayı düşünüyorum. Cuma günü kaç gibi buluşma planlanıyor. Ona göre uçak saati seçeceğim.

Burakçım istediğin zaman gel kardeşim sorun değil..uçağa binerken ara beni gerisini ben hallederim..

Sağol Abi eksik olma.

THE FARUK' Alıntı:
Burakçım istediğin zaman gel kardeşim sorun değil..uçağa binerken ara beni gerisini ben hallederim..

güncelleme

THE FARUK' Alıntı:
güncelleme
[Liste]
Teşekkür ederim Faruk abi....
Telefonlada olsa tanışmak memnun etti beni.... Umarım özgürlüklerim müsade ederde (koşullarım v.s. ;D), umarım bi aksilik çıkmazda; yüz yüzede tanışma imkanımız olur sizlerle...

Saygılarımla..
Sağlıcakla...
Sevgiyle...

Alfonse

Arkadaşlar ben uçak biletimi aldım ama sevinemedim maalesef.
Hani durur durur sen ayarlamayı yapınca ortaya çıkar ya o hesap. Cuma günü öğleden sonra akşama kadar bir toplantı koydular ???
Bakalım nolcak, sonuna kadar uğraşıcam gelmek için, zaten biletleride aldım, olmazsa biletler yanacak.

Uçuş bilgilerim.
İstanbul - Antalya 22 Ocak Cuma saat 15:00 Atlasjet
Antalya - İstanbul 24 Ocak Pazar saat 17:00 Atlasjet

Gerçi benimde kesin değil ama,
Sizde biletleri aldığınızı söylüyosunuz ama,

Size uçuş saatleri müsait olursa Ankara' ya gelin... Bende şimdilik yer var gözüküyor... Birlikte geçeriz Antalya' ya. Özelden, telde felan konuşuruz detayları.....

Selamlar.......

Çok teşekkür, dediğim gibi biletleri aldım ve iadesi olmayan cinsten bilet

Ayrıca uçak saatine kadar çalışmam gerekiyor.

Selamlar

Bakkan' Alıntı:
Çok teşekkür, dediğim gibi biletleri aldım ve iadesi olmayan cinsten bilet

Ayrıca uçak saatine kadar çalışmam gerekiyor.

Selamlar

Ok. anladım, genede ihtiyaç olursa, talep edin... özelden numaramı vereyim....

Sevgili dostlarım..

Bu gün kendi adıma çok sevindirici bir olay oldu bunuda sizlerle paylaşmak isterim..

İzmit izoftan sevgili mustafa kardeşim yılbaşı tatiline antalyaya gelmiş..

Sağolsun bugun ziyaretimede geldi ve antof & gezenbilir gezimize katılıcaklarını sevgili okan kardeşimizle gezimizin çekiminide yapacaklarını söyledi ve ben kendi adıma çok

mutlu oldum

son liste

Faruk abi,sen ne zaman çıkıyosun yola

CDM-SUBARU' Alıntı:
Faruk abi,sen ne zaman çıkıyosun yola

Erkancım sabah namazına mütakip ;D çıkıcam yola kardeşim.. ;D ;D

http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=1468814

kamp yeri...

strom' Alıntı:
http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=1468814

kamp yeri...

Süper olmuş emeğine sağlık osmancım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...