Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 128,802
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

mustafacım selam ,valla o kadar antalyada olacaksın ,2 günde bizlere ayırsan , çok iyi olur ,biraz nuhabbet ederiz ,ayrıca uçaklada gelebilirsin

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

Teşekkürler mustafa kardeş.. gönüller bir olsun..

evet mustafa abi en azından geldiğinde muhakkak arada bir acı kahve ikram edebilelim

0 533 551 47 65

vx 80 i alamadık bari seni misafir edelim

Güncelleme..

Faruk abi Selamlar, (Abi diyorum bey yerine, müsadenizle)

Eğer özgürlüklerim el verirse bende katılak istiyorum Grand Cherokee' imle...
Lütfen benide eklermisin listeye...

Ama, rica edicem, adımla değilde "Alfonse Ankara olarak" ekle lütfen. Özel bi tercihim varda, ondan yani.Teşekkür ederim.

*Sizlerle tanışmak o güzel kamp havasını solumak çok büyük isteğim...
*Yıllarca çalıştığım Antalya' yı ziyaret etmek çok hoşuma gidecek...
*Bu vesile ile CDM-SUbaru Erkan abi ve Ahmet usta ile yüz yüze tanışmak çok çok iyi olacak...
*Ayrıca faruk abi, sarı Toyotanız bence muhteşem, ona yakından bakabilmek ufkumu genişletecek ;D ...

Alfonse' Alıntı:
...
...*Bu vesile ile CDM-SUbaru Erkan abi ve Ahmet usta ile yüz yüze tanışmak çok çok iyi olacak...
...

Teşekkürler Alp'cim
O günü hep birlikte iple çekiyoruz

Arkadaşlar ben yarın İstanbul dan gelmek için uçak biletimi almayı düşünüyorum. Cuma günü kaç gibi buluşma planlanıyor. Ona göre uçak saati seçeceğim.

Burak,senin bir ayağın Bursa da değilmiydi?

O zaman perşembe yada cuma Bursa ya gel buradan benim arabayla beraber gidelim.

Teklif için teşekkürler, sen ne zaman yola çıkmayı düşünüyorsun?Cuma öğlene kadar çalışmam gerekebilir. Yani uçakla 1 saat olduğu için öğlene kadar çalışsam akşama doğru antalya da olması kolay. dediğim gibi iş konusuna yarın bir bakayım.

fissek' Alıntı:
O zaman perşembe yada cuma Bursa ya gel buradan benim arabayla beraber gidelim.

kardeş biletini akşam üstü saat 15 -16 al , ANKARA ekibi olarak cuma öğlen saat 11-12 civarı yola çıkacağız en geç , akşam saat 18 de orada olmayı planlıyoruz aklında olsun ,yani cuma günü erken çıkacağız ankaradan , birde uçakla gelecek başka dostlarımızda var en azından aynı uçakla gelinirse transfer kolay olur bir kerede bütün misafirler alınır ,kamp yerine ulaştırılır

http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=1468814

arkadaşlar antalyada yapılacak olan gezenbilir buluşmasında 23 gecesi kalınacak olan tekirova kamp alanı....izledekten sonra gelemeyenler bir kez daha düşünsün...iyi seyirler..

LOST dizisinin çekildiği sahil değil mi burası? ;D

neredeyse o kadar fantastik....bi o kadar romantik...ve bi okadar da offroad hayali size kalmış...

Hem romantik hemde ormantik ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...