Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 126,584
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

discovery-V8

A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind
Yer
Ankara.
Organizasyon, Konaklama, Güzargah, vb. Detayları Antoff daki arkadaşlarımız yazacak.

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

haydi bakalım , bomba bir davet ve kamp olacak ,görelim programı ve katılımcı listesini ;D ;D ;D,

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

discovery-V8' Alıntı:
Organizasyon, Konaklama, Güzargah, vb. Detayları Antoff daki arkadaşlarımız yazacak.

Teşekkürler yavuz kardeşim..çalışmalara hemen başlıyoruz..Antalyada off road başkadır.. ;D

THE FARUK' Alıntı:
Teşekkürler yavuz kardeşim..çalışmalara hemen başlıyoruz..Antalyada off road başkadır.. ;D

Hiç şüphem yok, bence muhteşem olacak.

aynen yılın ilk buluşması ,gezenbilir ,antoff, kardeşlik ve kamp buluşması ,ben , hem ev sahibi ,,hemde misafir olacağım ,, ;D

Arkadaşlar uçakla katılabilir miyiz? Off-Air/Road ;D

Bakkan' Alıntı:
Arkadaşlar uçakla katılabilir miyiz? Off-Air/Road ;D

tabiki ,kardeş araç problemimiz yok ,orada ben zaten erken gideceğim , faruk ve ahmet abilerin yanına hallederiz ,seb biletini ayarla şimdiden

Güzel bir organizasyon olacağı kesin......Umarım orda olurum...

kolay gelsin antalya ) umarım ilerki yıllarda hep sizinle olurum )

hadi bakalım kolay gelsin... orda olmayı çok istiyorum ... inşallah katılabilirim...

selam arkadaşlar antoff olarak çalışmalara başlıyoruz bu akşam yönetim kurulu toplantı sı yapıcaz gelişmelerden haberdar edicez bilginiz olsun..

AHMET07' Alıntı:
selam arkadaşlar antoff olarak çalışmalara başlıyoruz bu akşam yönetim kurulu toplantı sı yapıcaz gelişmelerden haberdar edicez bilginiz olsun..

ahmet abi ,bekliyoruz programınızı acilen

cihan faruk abiyle keşif fialan yapıcaz dah yani işimiz çok annıcan haritadan yeri gösteririz .

Obaaaaa ;D
Büyük gün belli oldu,hayırlı olsun

Bi aksilik olmazsa,ordayızzzzz ;D

nerde kalıcaz hotelmı cadırmı yanı bende gelıcem ama esımıde alıcam bır hotel ayarlarız artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...