Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 853
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,465
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

yüreği ve gönlü genis kardesim cihanım, biz de sana hersey icin tesekkur ederiz... iyiki dostuz iyiki tanimisiz seni... iyiki varsın...

Etiketler

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

pandipieri' Alıntı:
yüreği ve gönlü genis kardesim cihanım, biz de sana hersey icin tesekkur ederiz... iyiki dostuz iyiki tanimisiz seni... iyiki varsın...

sağol serkancım ,daha çok kamplar atacağız hep beraber ,sırada başka sürpriz var pek yakında ,kocaman bir kar kampı yapacağız ,çoluk çocuk

sevgili Cihan,
herşey için teşekkürler, sağolasın.

cihanülker' Alıntı:
bendeki resimler bu kadar arkadaşlar , her şey toyota buluşmasında ,faruk ve ahmet abimin neden bize kahve içmeye gelmiyorsunuz cümlesi ile başladı ,sonrada aralık ayının ilk haftasından beri süren ,gerekli izinler,belediye ,orman işletmeleri,jandarma vs ,vs , bu gezide desteklerini esirgemeyen sevgili kardeşim ,dostum yavuza,ufuk dedeme, antalyada bütün yükü omuzlayan, ahmet abime,ateş tanrısı faruk abime, halit abime,doğan abime( o köfteler neydi be abicim ;) ) ,gezi boyunca yemek desteği veren büfeyi oradan oraya götüren osmanıma,ve bu koordinasyonları sağlayan ve gerekli izinlerin alınmasını sağlayan sevgili eniştem barbarosa,kalbi büyük gönlü kocaman lokman abime ,hala defender diyen gökhanıma ( araban çok güzel nazar değmesin ;) ) taa osmaniyelerden kalkıp gelen sevgili abim ,amcam mete abime,ali abime, bursadan recebime, gezi boyunca bütün görsellerin çekilmesini sağlayan okan kardeşime( tarihi köprü üstü görüntülerini montajda makaslama :D :D :D ), izmitten kardeşim mustafaya ,ankaradan gönüllerini ortaya koyarak beni yalnız burakmayan ,kerimime ve misafirlerine ( içerlerse okadar serum kana benzer şeyi :eek: :eek: :eek: ),onur kardeşime, boludan kalkp üşenmeden gelen onaran kardeşlere,zuki erene, mustafa ve eşine ,can,a ,çağlarıma, isatanbuldan uçakla gelen ,burak kardeşime, bülent abime ,cem kardeşime, mersinden şalgamları kapıp gelen duranıma ,izmirden eşi ile geziye katılan serkan kardeşime ( laser şov güzeldi ) ve 2,gün kamp yerini bizlere hazırlayan tekirova köyünde yaşayan dostum ,arkadaşım hans kardeşime ( odun çevre temizlik vs) aklıma gelenleri bir çırpıda yazdım , unuttuklarım mutlaka vardır ,şimiden çok özür , ama hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bu geziye katılıp ,başta antalyalyada yaşayan bu işe gönül vermiş dostlarımızı ve beni onura ettiğiniz için, umarım , eğlenmiş hoş vakit geçirmişinizdir,hatamız olduysa affolaa hepinize tekrar tekrar teşekkürler ;) :smiley: :smiley: :smiley:

Sevgili Kardeşim biz ama özelliklede ben ;) sana çok teşekkür ederim herşey için , Kamp yerinden ayrılırken içimiz burulmuştu ve yorulmuştuk işte o anın montajsız, doğal klibi ;D ;D

th_cokyorgunumbenibeklemkaptan.jpg

Yavuz dostum her fotoda gulerken cikmissin bu cok onemli bir ozellik guluslerin yuzunden hic eksik olmasin, etrafa pozitif enerji saciyorsun...

eyvallah hocam, ama artık bende FJ40 ımla gelmek istiyorum. Yanlış anlama senin LC şahane bişey ama benim ihtiyarda hep aklımdaydı. Gelince zaten biraz içlenmiş gibiydi :'( ;D

pandipieri' Alıntı:
siz dostlarla her yere geliriz cihancim... burak bak baska arabaya binmek yok ...

pandipieri' Alıntı:
Yavuz dostum her fotoda gulerken cikmissin bu cok onemli bir ozellik guluslerin yuzunden hic eksik olmasin, etrafa pozitif enerji saciyorsun...

;D ;D ;D ;D Sağolasın Serkancım, aynı pozitif enerji sendede var, ikinci geceye kadar pek gülmüyordum, gece olunca koyverdim kendimi, Ankaraya kadarda gülme krizinde geldim zaten ;D ;D

off off ne klip olmuş be yaaa ,şarkının bendeki anıları gün geçtikçe artmaya başladı ,yalnız bu seferki bayağı feci, unutulucağa hiç benzemiyor ,dönüş çok hüzünlü olmuş :'( :'( :'( :'( :'(

pandipieri' Alıntı:

10 saat yolculukda da hiç gülmeleri eksik olmadı :smiley: :smiley: :smiley: Sağolsunlar yol nasıl bitti anlamadım ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
10 saat yolculukda da hiç gülmeleri eksik olmadı :smiley: :smiley: :smiley: Sağolsunlar yol nasıl bitti anlamadım ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D

İstersen senin videolarındanda koyalım birtane ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.