Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,796
Ynt: Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti

darktreys' Alıntı:
abi benim tekerlek izim bile yok o ekili tarlada sazlıkarın arasından geçtim nasıl ispat edebilirim
arkadaşım sen ne saçma bi insansın yaa sabahtan beri ahmet başkanın aldığı tepki tlfnu boyunu aştı.
ordaki tarlalar insanların geçim kaynağı senin ne hakkın var böle bişeye insanların ekmeğini senmi veriyosun kardeşim.
kaldıki biz dağlarda bile dikkat ediyoruz insanların arazilerine girmemek için lastiklerin izi çıkmasın diye dağdaki adamın evinin yakınından donucamızı bilsek odun almıyoruz. sen aracının üzerinde antofun logosunu taşıyosun böyle dengesizlikler yapıyosun
biz o parkura geçiş için senin arabana kıyamayıp sokmadığın çamurlu 3 metre yolu rica minnet izin aldık mülk sahibinden oradan geçmeyip
insanların ekmeğinin üzerine basıp geçiyosun kardeş ben sana bişey söyliyimmi sen o arabadaki logoyu sök taşıyamıyosun.
ARKADAŞLARIM bu konuda kusurumada bakmasın bende bu ailenin içine yeni katıldım sayılır ama davranışımızı bildik.
ahmet başkana birazdaha tepki ve şikayet gelirse olucaklardan sanırım kimse sorumlu olmaz arkadaşım.
dedim ya sen o logoyu sök
işine bak arkadaşım
YAZMIŞ OLDUKLARIMDAN DOLAYI SYN BÜYÜKLERİMDEN ÖZÜR DİLERİM AMA DAYANAMADIM.SEN UĞRAŞ KENDİNİ BİLMEZİN BİRİSİ GELSİN Bİ CUVAL İNCİRİ BERBAT ETSİN

Etiketler

Ahmet Bey ne kadar güzel anlatıyordu projeyi, kafamızda canlandırmaya uğraşırken..... Neyse.

Konuyu bence kendi iç bünyanizde buralara taşımadan paylaşsanız daha iyi olur kanısındayım.

Selamlar.

sertem41' Alıntı:
Ahmet Bey ne kadar güzel anlatıyordu projeyi, kafamızda canlandırmaya uğraşırken..... Neyse.

Konuyu bence kendi iç bünyanizde buralara taşımadan paylaşsanız daha iyi olur kanısındayım.

Selamlar.

Kesinlikle katılıyorum... :( :mad: :mad:

Çok güzel bir proje Ahmet abi.Keşke rahmetlide görebilseydi.Ama o her zaman yanımızda,her ateşin kenarında bizimle olacaktır.Ankara'dan ne yapabiliriz bilemiyorum ama elimizden birşey gelirse seve seve yardımcı olmaya çalışırım.

sertem41' Alıntı:

Selamlar.

Evet Serhan kardes doğru söylüyor biz Bunu kendi aramızda halledelim lütfen herkez herkezin tlf biliyor
burada tartışmak bizidaha fazla küçük düşürür saten buna sebeb olan arkadasta hatasını anlamış sayin başkanımdan ricam fevri düşünmeden hareket ederse. Daha iyi olacağın kanatindayim sayın başkanımdan birazdaha sag görüş diliyorum.saygılarımla

daha once baska bir baslikta yazmistim ama burada tekrar edeyim...Basta Ahmet Abi olmak uzere tum Antoff ekibini kutluyorum ve camurlu gunler diliyorum... :D :D :D

otecopel' Alıntı:
Evet Serhan kardes doğru söylüyor biz Bunu kendi aramızda halledelim lütfen herkez herkezin tlf biliyor
burada tartışmak bizidaha fazla küçük düşürür saten buna sebeb olan arkadasta hatasını anlamış sayin başkanımdan ricam fevri düşünmeden hareket ederse. Daha iyi olacağın kanatindayim sayın başkanımdan birazdaha sag görüş diliyorum.saygılarımla

Katılıyorum size, Antoff her zaman yakışanı yapar :smiley:.

Saygılar.

pandipieri' Alıntı:
daha once baska bir baslikta yazmistim ama burada tekrar edeyim...Basta Ahmet Abi olmak uzere tum Antoff ekibini kutluyorum ve camurlu gunler diliyorum... :D :D :D

sizleride aramızda görmek ve ağırlamaktan mutluluk duyarız. ANTOOOOFFFFF başkan buraya yumrukhavaya varmı böyle başkan adam yapıyor. (KARDEŞİM)..
UMARIM DİYER İLLERE örnek olurda.OFFRAOOODD 8) 8) 8) TATİLE geliriz be kardeşler olmazmi

Hepimize hayırlı olsun Ahmet abi eline sağlık.Sitede bir problem var sanırım resimleri göremiyorum...Bu arada DarkTreys kardeşim helal olsun yeni bir rekora imza atıp,herkesi çığrından çıkarmayı yine başarmışsın...Ama kabahat sende değil bu konularda seni uyarmayan bizlerde sanırım...Umarım bir daha dikkat edersin....Ahmet abi çok iyi niyetli bir insandır.umarım bu durumu acemiliğine verip seni affedecektir.Zira bence sende gezilerimize bir renk getirdin...herkes gibi bende yusufla maceralarınızı zevkle ve merakla takip ediyorum...Allah yusufa sabır sanada kolaylık versin...bu arada yusufun eklediği düşünen adam şeklindeki resmine bayıldım...kim çektiyse seni ve yusufu tam yakalamış...

offroad pistte olacağız yarın gelmek isteyenlere duyrulur.
neleryapacağız napmak gerekir gibi takılacağız.

AHMET07' Alıntı:
offroad pistte olacağız yarın gelmek isteyenlere duyrulur.
neleryapacağız napmak gerekir gibi takılacağız.

saat kacgibi orada olacaksınız.birde doğuşu cağır ahmet abi o görsün esas :D

Yarın saat kaçta parkurda olacaksınız ve parkura nasıl gidilir bilgi verebilirseniz sevinirim. daha öncesinde yeri bilmeyenler için bir yerde toplanıp öylemi gidilecek. Bir sorum daha olacak, bu konularda pek bir deneyimim olmadığı için soruyorum; benim mitsubishi L200 4*4 astc sistemli bir aracım var. o araçla geldiğim zaman aracın birkaç parçasını orada bırakmadan eve geri dönebilirmiyim..:smiley: iyi günler dilerim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR