Antalya'daki Karavancılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan racoed Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,341
Ynt: Antalya'daki Karavancılar

Raci bey bizi takip ettiğiniz için teşekkürler,
Size de kolay gelsin.. sözünü ettiğiniz kasaba Antalya'ya 45 km. uzaklıkta olan kasaba öyle değilmi. 1994 senesinde oğlumuzun Antalya'da okuması sebebiyle Eşimle ist./Antalya arasında gidip gelirken çok beğendiğimiz hep burada yaşanır dediğimiz kasabaydı kısmet olmadı ama bizde sonunda Antalya'ya yerleştik.... herşey kısmetle . sizlerde sağlıkla ve huzurla oturun inşallah...

selam ve saygılar.

Leyla Özdağ

Etiketler

Leyla hanım,teşekkür ederim.evet,Antalya yolu üzerinde seyahat ederken benimde yıllarca aynı sözleri söyleyerek hayranlıkla baktığım yerdi,kısmet oldu ve bir yer edindik.baba evim Antalya'da bu nedenle yaşantımızın bir bölümüde orada geçiyor.marmara bölgesinde yaşayan karavancı dostlardan gelenler oldu,geleceklerde var.sizleride bekleriz.tanışmak ve görüşmek dileğiyle selam ve saygılar iletiyorum.

Evet Leyla hanım,Raci hocamla önce bu sayfalarda yazışıp sonrada telefonla görüşmelerimiz oldu.
Bir ara Ağlasun gezimiz dönüşü Raci hacama uğrayıp bizi eşiyle çok güzel ağırlamıştı sağolsun,bildiğim üzere şu an inşaatını sonuçlatmak üzere ve sonrası bizimle olacağından eminim.

Saygılarımla,

Teşekkür ederim Cengiz bey,düşüncelerime tercüman olmuşsunuz,varımızı paylaşmak ve görüşmek üzere her zaman bütün dostlara kapımız açık.

Raci bey geçen yıl Poyrazlar'da sizin ikramınız olan doğal köy tavuklarından tenekede tavuk yapmıştık. Sizin ne kadar misafir perver olduğunuza bizzat şahitlik etmiş olduğumdan Cengiz beye sonuna kadar katılıyorum :smiley:
Bu arada yeni köy eviniz hayırlı olsun. İyi günlerde mutlulukla yaşayın :smiley:
(umarım evinizin bahçesinde tavuklarınız ve onları tenekede pişirebileceğiniz alanlarınız vardır ;D ;D ;D )

Konuyu en iyi anlatan aşağıdaki videodur...

http://www.youtube.com/watch?v=qvzzoM9N5K4&feature=youtu.be

Haşmet bey,videoyuda izledim anılar tazelendi,teşekkürler.yiyip içmek,paylaşmak güzel.0n aydır bu kasabadayım,kiralık bir evde oturuyoruz,kümesimiz var,yaz boyunca günlük yumurta aldık.zaman zaman horoz ve tavukları eksiltiyoruz.
450 m2 bir arsa edindik,50 m2 tabanlı bir ev yaptık,biraz boş alanımız var.hele bir taşınalım,meyva ağacı dikeriz,mevsim sebzelerimiz olur, bir köşede kümesimiz de olur diye düşünüyoruz.tenekede buluruz, olmasada düdüklü tencere her zaman hazır,dostları bekleriz.selamlar

valla Raci hocam köy tavuğu tenekede pişmez, düdüklü ister :D
güzel bir kamp olmuştu anılar tazelendi,
İnselin unuttuğu taburesini altı ay karavanda taşımış bu kampta teslim etmiştim,
çok mutlu olmuştu kendileri ;D,
yolum düşerse mutlaka uğrayacağım, çok selam

Levent kardeş, farkındayım. tükettilerimizi düdüklü iki saatte anck pişiriyor.tenekeye uyanlarıda buluruz,bekleriz.selamlar.

Raci hocam evinizde keyifli mutlu yaşam dilerim. Yolumuz mutlaka düşer sanırım.

Haşmet bey video için teşekkür, anılar canlandı.

güngör' Alıntı:
Raci hocam evinizde keyifli mutlu yaşam dilerim. Yolumuz mutlaka düşer sanırım.

Haşmet bey video için teşekkür, anılar canlandı.
"Yahudi yolsuz kaldığında eski defterleri karıştırırmış" ben de bu aralar gezemediğimden eski anıları eşeliyorum

Raci hocam;Bireysel olarak yolu düşen tüm arkadaşlar sizi ziyaret edecektir,Diyorumki işlerini bitirince,
Kutsal topraklarda eski günleri tekrarlasak.Tenekede tavuk yapmayı özledik.
Sağlıklı mutlu günler dilerim.

Mehmet hocam, özledim zaten yaramı depreştiriyorsunuz,hele bir taşınayım hayırlısıyla, yolumuz oralara düşecek.selamlar!

ben acemi karavancı, bu işte yeniyiz, nereye, ne zaman gidilir, zamanla öğreneceğiz.

DSC_0349.JPG

Sayın Göç, hoş geldiniz.beğeni ve ayırabileceğiniz zamana göre her an her yere gidilebilir! selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri