Antalya-Saklıkent Günübirlik gezi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aydogan07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,893

aydogan07

Kamp I
Mesajlar
141
Tepkime Puanı
0
Yer
Antalya
Web
www.bisikletrotalari.com
Merhabalar,
Forumda yayınlayacağım ilk gezi olacağı için, öncelikle bir yanlışlık yaparsam affınıza sığınıyor selamlar sunuyorum...

Yeni almış olduğumuz ilk arazi aracımızın deneme gezisidir aslın bu gezi. Hem aracın karlı ve yumuşak zemindeki kabiliyetlerini görecek, hemde aracın özelliklerini ve neler yapabileceğini bu yol şartlarında test ederek öğrenmiş olacağız. Bundan önceki araçlarımızın hem 2 çeker olması hemde lastiklerinin uygun olmaması nedeniyle çıkmaya cesaret edemediğimiz kar görüntüsü içerisinde ki Saklıkent Kayak Merkezine de ilk gidişimiz oluyor.

Aracın üzerinde 4 mevsim lastik olmasına rağmen, kabiliyetlerine ve yol tutuşuna hayran kalmamak elde değil. Karlı zeminlerde 4 çeker modda iken ne bir kayma nede patinaj çekme gibi bir durum söz konusu olmadı. Kayak pistine doğru çıkılan dik rampanın buzlu ve çok dik olmasına rağmen, burada kalabiriz çıkamayız diye aklımdan geçirirken, hiç teklemeden güvenli ve konforlu bir şekilde çıkması, hem keyfli hemde cesaret verici bir andı. Bu performansından sonra, doğru seçim yaptığımızın ve isabetli bir karar verdiğimizin bir kez daha farkına vardık.

Gezimizden bir kaç kare fotoğraf ekliyorum, iyi seyirler ...

Antalya Saklkent


IMG 3075 800x533
 

Etiketler


Ynt: Antalya-Saklıkent Günübirlik gezi

Yeni aracınız hayırlı olsun keyifli bir gezi olmuş ayrıca 1500 km uzaktan memleketimin güncel halini görmek beni mutlu etti teşekkür ederim.
 





Ynt: Antalya-Saklıkent Günübirlik gezi

Geziniz güzel olmuş bir ben çıkamadım şu saklıkente aracımla işten güçten :( :'(
 

Ynt: Antalya-Saklıkent Günübirlik gezi

Ben de iki hafta önce çıkmıştım ama sizin gibi mangal keyfi yapmamıştım. Sizin sucuk mangal keyfiniz güzel olmuş. Bir daha mı çıksam ne :smiley:
 

Ynt: Antalya-Saklıkent Günübirlik gezi

üstad burdan bildirseydiniz bizde katılırdık selamlar güzel olmuş helede sucuklar :smiley:
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,625
Mesajlar
1,521,278
Kayıtlı Üye Sayımız
172,271
Kaydolan Son Üyemiz
flfl112

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst