Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları
Konuyu Başlatan:
Konuyu başlatancengiz kaya Tarih:
Bu Hafta sonunu (3/4/5 Nisan) Denizden uzak bir yerde geçirelim dedik.
Antalyanın Korkuteli İlçesine bağlı Bayatbademleri Köyünde Çam ağaçlarının altında Dostlarla birlikte Koçlar Park'ta geçirdik.
İşletme sahibi Ali beye çok teşekkür ederiz.
Antalya Kamp ve Karavan Derneği birlikteliklerini hemen hemen her hafta sonu gerçekleştiriyor.. Üyelerimizle kaynaşmalarımız gün geçtikçe büyümekte..
Cengiz Kaya arkadaşımız paylaşmlar için teşekkür ederiz, Yine müsaadenle Gezenbilir dostlarmzla bende bir kaç söz bir kaç kare paylaşmak isterim.
Çok sevdiğim ve hayat düsturum olan bir sözdür zira " Dertler paylaştıkça azalır , dostluklar paylaştıkça çoğalır. "
Tüm Doğa sever Gezenbilir ailesi sevgi ve saygılarımla ,,,
Antalya Kamp Karavan Derneginin düzenlemiş olduğu gezilerin yanı sıra İlimizde güvenli kamp yerleride aramaktayız.
Zaman Zaman gittiğimiz belediye ziyaretlerine bu Hafta Antalya Döşemealtı İlçesi Belediyesi vardı.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in davetlisi olarak kendisini ziyaret ettik.
Konu malum "Kamping alanı"Daha öncede kendisine bilgi verdiğimiz Belediye Başkanımıza bu sefer tam donanımlı
gittik.(Kamp alanı ile ilgili yazılı ve görsel dosya)
Bize vakit ayırarak konuyu büyük bir merakla dinleyip üstünede bizimle birlikte civardaki Kamp alanları görmeye çıkan
Turgay Genç beye sonsuz teşekkür ederiz.
Öncelikle güzel etkinliğinizi bizimle paylaştığınız için, sonrasında da sn.başkanla yaptığınız olumlu görüşme için sizlere teşekkür ediyorum. Antalya'ya geldiğimizde şehir merkezinde veya yakınında güvenle konaklayacağımız bir yerin olmasını diliyorum
Haşmet bey, öncelikle size ve bizi takip eden tüm doğa dostlarımıza teşekkür ederiz. Sahip olduğumuz Derneğimiz Yönetim Kurulu arkadaşlarım ve üyelerimiz, yaşadığımız şehrin kıymetini bilerek her hafta sonu biraraya gelmeye çalışıyor hoşça vakit geçiriyoruz...Sizlerle de paylaşıyoruz. Bu arada da Sosyal sorumluluğumuzu da yerine getirerek Yerel Yönetimlerle görüşmelerimizi sürdürüyoruz... Kamp alanı tesisi vb. gibi..
Bu arada , misafir olarak katıldığımız ;
Olympos Hotel 212 nin düzenlediği Motorsiklet gruplarına tanıtım etkinliği de çok keyifliydi.... Karavan dünyasına ilgi duyan Motorsiklet tutkunları ile tanıştık. sohbet ettik..Olympos da denize uzak bir mekan ama ege yemeklerini yiyebileceğiniz girişinde park (güvenli kamp ) yeri olan işletme sahibi ile konuştuk elektrik aldığınızda sadece 10.- TL. verilen. çok özel bir yer. Sizlerle paylaşmak istedim.
Sevgiyle kalın...