Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cengiz kaya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 173
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 116,995
Bir kısmımız Sohbette

1391-2014.JPG

Etiketler

Atilla,sizleri daha fazla üzmemek için her gün denize girdiğimizi Tekirova Kemer arası 40Km (Dağ yolundan)Bisiklet'lerle turumuzu ve her sabah yürüyüşlerimizden ne bahsettim nede görselledim.

Selamlarımızla,

Kamp ateşinin ısıttığı güzel kamp görüntüleri. Antalya öyle güzel bir coğrafya parçası ki karavan sahibi olup da değerlendirmemek büyük yanlış, karavan sahibi olmamaksa büyük hata olur ;) :D
Paylaşımlarınız için teşekkürler :smiley:

Çok keyifli geçirdiğimiz birlikteliklerimizden birini daha yaşadık . katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Çalıştıkları için aramızda olamayan karavancı arkadaşlarımızı sevgiyle andık sohbetlerimizde. Hafta sonuna rastlayan güzel bir kış gününde daha kalabalık olarak birlikte olmak dileklerimle . :D :D
..Cengiz arkadaşım bir kaç resimde benden olsun.. ;)

Semahat hn istek üzerine un helvası yaptı.. ellerine sağlık

199.jpg

204.jpg

201.jpg

211.jpg

Ekli dosyalar

• 198.jpg
    198.jpg
    85.8 KB · Görüntüleme: 196

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları

akileyla' Alıntı:
Cengiz bey, paylaşım için teşekkürler... Bir iki kelam da ben yazmak istedim. müsaadenle ;) ;)

Bu mevsimde Antalya havasının bize izin verdiği sürelerde sıkça yaptığımız bu birliktelikler de Antalya'da yaşayan derneğimize üye olan yada olmayan karavancı dostlarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz..
Cengiz beyin belirttiği hafta bulunacağımız mekan Tekirova 'da " Yıldırım Kamp " Gelmek isteyen arkadaşlar Cengiz beye yada bana ulaşabilirler.
Birarada olmak ve keyif yapmak üzere selamlar. :smiley: :smiley:

Sayın Başkan.

Hani bir laf vardır..

Geleceğiniz varsa göreceğiniz,de var diye..

Geldim gördüm..

Eşim Tunay hanım,la bizim gecemizin icinde doslar, sözünde nameler vardı..

Ya sizde..?

Sn.Tugay58

Bu olumsuz yazınızı okuyunca size özelden mesaj yazmıştım çünki belirttiğimiz buluşma yerine geldiğinizde gösterdiğimiz yeri beğenmemeniz sadece sizlerin ve bizim bildiğimiz bir davranıştı.
Size önem verdiğimi özelden mesaj göndererek anlatmak istemiştim. Buna rağmen topic te yazdığınız yazıyı düzeltmek yerine üzülerek belirtmek isterimki ; İstanbul'da olmam sebebi ile bugün okuduğum bana yine özelden gönderdiğiniz cevabi yazınızda hala ısrarcı davranışınız VE
önceki buluşmalarımızda bizlerle birlikte olduklarında mutlu olan hatta Derneğimize üye olmak isteyen arkadaşlarımıza haksızlık etmiş olduğumu onların telefonla beni aramaları SİZE bize ait olan bu topic ten cevap vermemi gerektirdi.

Biz Antalya'da bu buluşmaları ilk kez yapmıyoruz.Bizi takip etti iseniz bu güne kadar hiç tanımadığımız, uzaktan gelen, karavancı olmayan birçok arkadaşımız bizimle oldular.. ama ilk defa sizinle yaşadık .

Sizin yazdığınız gibi ..
Misafir umduğunla değil bulduğunla yetinirse . :-X :-X

Antalya Kamp ve Karavan Derneği üyeleri , misafirlerimiz adına
Ant. KKD Yön.Krl.Bşk.

Selam ve Saygılarımla

Allah aşkına .... Nelerle uğraşıyoruz...Negatif sözler yazmamak için kendimi çok zorladım ama kızdım da tabiiii.. ... Biz tüm gücümüzle ( Dernek olarak) Karavan ve Karavan turizminde Türkiye'de neler yapabiliriz.. Tüm Karavan camiasına nasıl faydalı olabiliriz düşüncesi ile hareket ediyoruz... Bu küçük konuları kendi içimizde pozitif düşüncelerle halletmek yerine vaktimizi harcayıp negatif sözler yazıyoruz şu klavyelerin kıymetini bilmiyoruz. Tugay58 arkadaşım gerçekten olumsuz söz yazmamayı öneririm . Birbirimize yardımcı olalımda Türkiye de bu kadar Kamp yeri, Karavan yapımı ve Karavan turizm de problem varken . onları nasıl elemine edebileceğimizi paylaşalım. Birlikte olduğumuzda da keyfini çıkaralım....
Siz bizi " Genel Konular'da " Avrupa Birliği Temel Eğitim Prg. " topic ten takip edin vede lütfen yardımcı olabileceğiniz konuları belirtin..

Tekrar herkese selam ve sevgilerimle.. :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri