antalya çevresinde outdoor mağazası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PERLINGANIT Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,955

PERLINGANIT

Ana Kamp
Yer
BURDUR
ayakkabı almak istiyorum ama ınternetten güvenemiyorum açıkçası.sonuçta bütün gün bedeni ayaklar taşıyacağı için ayağıma giyip deneyerek almak istiyorum ama internetten bu mümkün değil antalya ve çevresinde outdoor ürünleri satın alabileceğim bir yer var mı?

Etiketler

Ynt: antalya çevresinde outdoor mağazası

teşekkürler tam aradığım.ayakkabıyı ayağıma giyip almak istiyorum sonuçta beni taşıyacak

ben de antalya da yasiyorum konyaalti caddesinde thy yazhanesini gecince (seleklere giderken ) sagda park alani başlar başlamaz saga dönün o sokak icerisinde var ( adi neydi tam hatirlamiyorum) .. ama fnormal fiyatlardan biraz daha pahali satiyorlar..

PERLINGANIT' Alıntı:
antalyayı bılmıyorum ama dediğiniz yeri navigasyonla bulurum sanırım

gittiğinizde selekler carsısı nerde die sorun o cevrelerde bakının sonra da kapalı yol u sorun birazda oraya bakın eğer zamanınız varsa havaalanı yolunda deepo alısveriş merkezi var bir de orda sansınızı deneyin ;)

osman_vip90' Alıntı:
gittiğinizde selekler carsısı nerde die sorun o cevrelerde bakının sonra da kapalı yol u sorun birazda oraya bakın eğer zamanınız varsa havaalanı yolunda deepo alısveriş merkezi var bir de orda sansınızı deneyin ;)
deepo da outdoor ayakkabisi satan yer hic gormedim .. selekler carsisi merkezde gulluk caddesinin bitimindedir .. oraya varinca thy yi sorun size gostereceklerdir

fidodido' Alıntı:
deepo da outdoor ayakkabisi satan yer hic gormedim .. selekler carsisi merkezde gulluk caddesinin bitimindedir .. oraya varinca thy yi sorun size gostereceklerdir

acıkcası deepo ya hiç gitmedim ama vardır diye düşündüm neyse olmadı 5m migrostaki boyner e bakabilir onun içinde columbia falan satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam hatta özdilek in de gideri var .

osman_vip90' Alıntı:
acıkcası deepo ya hiç gitmedim ama vardır diye düşündüm neyse olmadı 5m migrostaki boyner e bakabilir onun içinde columbia falan satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam hatta özdilek in de gideri var .
evet haken boyner de satiliyor alt katta .. 4 veya 5 model var uzun bogazli olarakta 1 model var ama netten yorumlara bakarak almak bence hepsinden daha mantikli .. zaten sizin o sirada giyerek hissettiginiz rahatlik size dogruyu gostermez .. yurudukce anlarsiniz diye dusunuyorum yanlissam uyarin :smiley:

fidodido' Alıntı:
evet haken boyner de satiliyor alt katta .. 4 veya 5 model var uzun bogazli olarakta 1 model var ama netten yorumlara bakarak almak bence hepsinden daha mantikli .. zaten sizin o sirada giyerek hissettiginiz rahatlik size dogruyu gostermez .. yurudukce anlarsiniz diye dusunuyorum yanlissam uyarin :smiley:

Haklısın ben biraz değiştirerek sıraya koyayım ; önce gidip ürünleri görüp kalitesini test edip bi kaç model belirleyin sonra nette arastırın sonra tekrar gidip alın ya da nette arastırın nasıl bir ayakkabı istediğinize göre sonra gidip alın . Mağazada iken 2 ayakkabıyı da giyip yürüyün sonra benim gibi eve gelip acaba yarım numara daha mı büyük alsaydım , bi baskasına mı baksaydım diye dövünmeyin ;D

SheMall Boynerde Colombia satılıyordu. Şarampol caddesinde (eski final dersanesi karşısında) bir ayakkabıcı outdoor ürünleri satıyordu.

cevaplar için teşekkürler takip edemiyordum bir süredir. UMKE temel eğitimine katıldım bu aralar takip edemiyordum.UMKE eğitiminden sonra zaten devlet babanın herşeyi vermediğini öğrendim o yüzden ekipmanları kendimiz sağlamamız gerekiyormuş. kamp ve trekking işimiz biraz çetrefilleşti sadece yaz ve bahar için malzeme almayı düşünüyordum ama kış tatbikatlarıda olacakmış. söylediğiniz mağazalara bakacağım artık.....

bu arada Antalya da olan bir internet sitesi sahibi arkadasim guzel kamp urunleri satiyor yakinda 7000 urune cikartacagindan bahsetti ben de bu arkadastan cadir , kamp sandalyesi , kapkacak aldim yarin kismetse geliyor .. sagolsun piyasa fiyatlarinin bir hayli altina satin aldim yarinki duruma gore buraya yazarim memnun kalirsam ..
yardimci oluyor baya.. alacagin seyleri ondan da temin edebilirsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri