K KOCACOBAN Onur KUŞ Mesajlar 66 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA 3 Kas 2008 #1 arkadaşalar. daha önce bir konu açıldı ama tam cevap yok. antalya bölgesini bilen arkadaşlardan cevapları bekliyoruz...
arkadaşalar. daha önce bir konu açıldı ama tam cevap yok. antalya bölgesini bilen arkadaşlardan cevapları bekliyoruz...
damast HER NEFES SON NEFES OLABİLİR Mesajlar 2,001 Tepkime Puanı 4 Yer İSTANBUL 3 Kas 2008 #2 Ynt: Antalya Bölgesi İçin Off-Road Parkur ve Harita Arıyorum... Merhaba ben antalya ya gidiğimde genelikle saferi gruplerin pesine takır sonra kafama ;D göre devam ediyorum bir deneyın heycanlı oluyor.
Ynt: Antalya Bölgesi İçin Off-Road Parkur ve Harita Arıyorum... Merhaba ben antalya ya gidiğimde genelikle saferi gruplerin pesine takır sonra kafama ;D göre devam ediyorum bir deneyın heycanlı oluyor.
damast HER NEFES SON NEFES OLABİLİR Mesajlar 2,001 Tepkime Puanı 4 Yer İSTANBUL 3 Kas 2008 #3 Ynt: Antalya Bölgesi İçin Off-Road Parkur ve Harita Arıyorum... Bazen kaybolduğumda oluyor tabii ;D
K KOCACOBAN Onur KUŞ Mesajlar 66 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA 3 Kas 2008 #4 Ynt: Antalya Bölgesi İçin Off-Road Parkur ve Harita Arıyorum... kim o safari grupları peki nasıl ulaşacağız onlara ANTOFF internet sitesi güncellenmiyo ve de bu ara faaliyet yapmıyorlar bilmdiğim kadarıyla.
Ynt: Antalya Bölgesi İçin Off-Road Parkur ve Harita Arıyorum... kim o safari grupları peki nasıl ulaşacağız onlara ANTOFF internet sitesi güncellenmiyo ve de bu ara faaliyet yapmıyorlar bilmdiğim kadarıyla.
damast HER NEFES SON NEFES OLABİLİR Mesajlar 2,001 Tepkime Puanı 4 Yer İSTANBUL 3 Kas 2008 #5 Ynt: Antalya Bölgesi İçin Off-Road Parkur ve Harita Arıyorum... ben kemer den bir grupun pesine takıldım ama başka da fazla bilgim yok o bölgede
Ynt: Antalya Bölgesi İçin Off-Road Parkur ve Harita Arıyorum... ben kemer den bir grupun pesine takıldım ama başka da fazla bilgim yok o bölgede
K KOCACOBAN Onur KUŞ Mesajlar 66 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA 3 Kas 2008 #6 Ynt: Antalya Bölgesi İçin Off-Road Parkur ve Harita Arıyorum... Toros Dağları tüm güzellik ve zorluklarını yaşatmaya davet ediyor her zaman. Onun bu davetine karşılık vermemek çok ayıp olur
Ynt: Antalya Bölgesi İçin Off-Road Parkur ve Harita Arıyorum... Toros Dağları tüm güzellik ve zorluklarını yaşatmaya davet ediyor her zaman. Onun bu davetine karşılık vermemek çok ayıp olur
MOUNTAINBIKER Zirve Mesajlar 1,026 Tepkime Puanı 20 Yer ANTALYA 3 Kas 2008 #7 Ynt: Antalya Bölgesi İçin Off-Road Parkur ve Harita Arıyorum... Selam Bana yazabilirsiniz.Konuşalım...
Ynt: Antalya Bölgesi İçin Off-Road Parkur ve Harita Arıyorum... Selam Bana yazabilirsiniz.Konuşalım...
ORHANBIYIKLI Zirve Mesajlar 2,136 Tepkime Puanı 8 30 Nis 2010 #8 Ynt: Antalya Bölgesi İçin Off-Road Parkur ve Harita Arıyorum... antalya offroard 'dan yrdım alabilirsin en azından bölge veya parkur gösterebilirler sanırım.
Ynt: Antalya Bölgesi İçin Off-Road Parkur ve Harita Arıyorum... antalya offroard 'dan yrdım alabilirsin en azından bölge veya parkur gösterebilirler sanırım.