Antalya Akitiviteleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan WaR1ocK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,726

WaR1ocK

Yeni Üye
Arkdaşlar selam

Antlaya da en yakın en zmana da dağ yürüyüşü yapılacak yardımcı olabilirmisiniz..

Etiketler

Ynt: Antalya Akitiviteleri

merhaba ,

antalyada trekking ve dağcılık konusunda en iyi kulüp TODOSK'tur.
TODOSK herhaftasonu yürüyüş düzenler.
onlarla iletişime geçebilirsin.
ben antalyada çalışırken çok sayıda gezilerine katıldım.

İLKE BEKÇİ' Alıntı:
merhaba ,

antalyada trekking ve dağcılık konusunda en iyi kulüp TODOSK'tur.
TODOSK herhaftasonu yürüyüş düzenler.
onlarla iletişime geçebilirsin.
ben antalyada çalışırken çok sayıda gezilerine katıldım.
"en iyi" yi neye göre belirlediniz!?

en iyi derken diğe kuluplerin kötü olduğunu söylemeye çalışmadım.
öncelikle böyle anlaşıldıysam tüm dağcılık kulüplerinin emeğini boşa saymış olurdum.

Ben Todosk'a üye değilim,üniversite kulübünde yöneticilik yapan biri olarak Türkiyedeki dağcılık ve doğa sporları kulüplerinin çoğunun yapısını ve faaliyetlerini bilirim.

Todosk TDF'nin eğitimlerini kabul ettiği sayılı kulüplerden biridir. kulüp altyapısında eski TDF yk üyelerinin ve dağcılık eğitmenlerinin olması bunda büyük bir etkendir.
Dağcılığa gönül veren ve tecrübeli insanlar orada ve bu işi yönetim olarak çok profesyonelce yaptıkları için bence en iyi sıfatını hak ediyorlar.
tabii Antalya ve Türkiyedeki diğer kulüplerin hakkını yememek de lazım.
herkes bu işi içenlikle yapıyor.

belki de oradaki insanların sıcaklığı beni etkilediği için en iyi sıfatını yapıştırdım.
umarım bu açıklamam yeterlidir ve marım kimseyi kırmamışımdır.
Saygılar,
İLKE

Bu konuda ANDOSP da yetkin bir iç yapıya sahiptir sayfasına girip içeriğine bakabilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,851
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR