terekeme36' Alıntı:hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela göstermesin.mesele Ankara ise ilk mesaj benden![]()
![]()
![]()
Allah razı olsun teşekkür ederim . İkametgah Ankara oldu için ankaraya yazdım.![]()
Öncelikle çok teşekkür ederim su ana kadar ufak tefek şeyleri hep kendimiz yaptık ferhat ustayı bir arkadas daha önerdi gidip tanıscam demir sanayideymiş sanırım.zeynelyesilbas' Alıntı:allah hayırlı eylesin kazasız belesız binmeler nasip etsin.ankarada eski sanayide ferhat usta var .çok dehşet topluyor o bu arabaları ,bilirsin belkide.
Çok teşekkür ederim.okavakli' Alıntı:hayırlı olsun güle güle kullanın...
Çok teşekkür ederim beraber bol çamurlu günlerescreamingeagle' Alıntı:Merhaba
Hayırlı olsun kazasız belasız ve bol çamurlu günler dileğiyle sağlıkla kullanın.
Sağlıkla Kalın...
Öncelikle teşekkür ederim . Su ana kadar aracımla ilgili herseyi kendim yaptım daha benden başka usta eli degmedikasapmurat' Alıntı:hayırlı olsun hemşerim güle güle bin ustanın numarasını paylaşırsan sevinirim.
Çok teşekkür ederim.serci07' Alıntı:hayırlı uğurlu olsun.
Teşekkür ederim . Mekanikmi kaporta boya konusundamı çaılsıyorsunuz .takoser' Alıntı:;D takoserden selamlar hayırlı olsun bol camurlar araç toplama konusunda yardımcı olabiliriz. saygılar
cemklc' Alıntı:Öncelikle çok teşekkür ederim su ana kadar ufak tefek şeyleri hep kendimiz yaptık ferhat ustayı bir arkadas daha önerdi gidip tanıscam demir sanayideymiş sanırım.