dinozor izci
...
Ankara'daki nadir karavan fuarlarından biri, 7-10 Aralık 2023 tarihinde Altınpark Anfa Fuar Merkezinde yapılacak.
Buradan cevap kaçırırsam diye numaramı da yazayım. 05064662929Ben gitmek istiyorum fuara.
Geçen senekine gidemedim.
Fakat giden arkadaşlarım oldu. Biraz zayıf olduğunu söylemişlerdi. Dolayısı ile terddüt ettim. Organizatörü aradım. Bu sene daha çok katılımcı var. Aynen söyledim böyle böyle diye. Bu sene daha çok katılımcı var dediler. Dolayısı ile geçen seneye göreye daha canlı olacak diye düşündüm.
Ama giriş 100lira.
Arkadaşlarla organize ol.
Taa 15 20 k. soğukta motosikletle git.
100lira ver gir, birde keyif alınmazsa, tırtsa fuar iyi olmaz.
Organizatör dediki katılımcılardan tanıdığınız varsa ücretsiz davetiye verebilirler.
Katılımcıların listesi bu linkte:
Ama tanıdığım yok aralarında.Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Ücretsiz davetiye nasıl edinebilirim.
Yardımcı olabilecek var mı?
Ben de karavan fuarlarına gitmiyorum aslında ama yarın ki proğramım ertelendi bir uğramak isterim. Tabi 100tl değeri olan bir karavan fuarını tercih etmem. Listeye bakıyorum davetiye bulursam bilgi veririm.Ben gitmek istiyorum fuara.
Geçen senekine gidemedim.
Fakat giden arkadaşlarım oldu. Biraz zayıf olduğunu söylemişlerdi. Dolayısı ile terddüt ettim. Organizatörü aradım. Bu sene daha çok katılımcı var. Aynen söyledim böyle böyle diye. Bu sene daha çok katılımcı var dediler. Dolayısı ile geçen seneye göreye daha canlı olacak diye düşündüm.
Ama giriş 100lira.
Arkadaşlarla organize ol.
Taa 15 20 k. soğukta motosikletle git.
100lira ver gir, birde keyif alınmazsa, tırtsa fuar iyi olmaz.
Organizatör dediki katılımcılardan tanıdığınız varsa ücretsiz davetiye verebilirler.
Katılımcıların listesi bu linkte:
Ama tanıdığım yok aralarında.Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Ücretsiz davetiye nasıl edinebilirim.
Yardımcı olabilecek var mı?
Teşekkür ederim. Fakat bugün Zümrüt fuarcılık ile görüştüğümde arkası kaşeli davetiye almam gerektiğini ısrarla ifade ettiler. Üzüldüm.