KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bugün tanıştığım ve 12 V kompresörlü soğutucumun termostat onarımını yaptırdığım Samsun Oto Elektrik Akın Usta,
12 V kompresörlü buzdolaplarının tamir ve bakımı ile uğraşıp aynı zamanda 220 V soğutucuların 12 V'a dönüşümünü de yapıyor. Ankara OSTİM Tel: 0532 2643335
İlhan Bey, Yeni karavanınızla sağlıklı ve keyfli geziler dilerim. Akın Usta, Danfoss marka da olmak üzere farklı motor seçenekleri ve fiyatlarından söz etti. Tam aklımda değil.. Telefonla direk görüşebilirsiniz. 0532 264 33 35
Hüseyin bey, Teşekkür ederim. Ankara'dayken bir kaç arkadaş bu konu hakkında düşünüyorlardı. Onların açısından iyi oldu tanıdıklarıma tavsiye edeceğim.
arkadaşlar benim 12v dolap arıza yaptı, kartında sorun var zannettik ama filtresi tıkalı olduğundan şüpheleniyoruz, bu filtre denen şey motorun içinde galiba açılıp temizlendikten sonra gaz basılması gerekiyormuş, Ahmet bey sağolsun gönder yapayım diyor ama manisaya kargo gitti geldi 220v dolap parası, bana istanbuldan usta lazım
arkadaşlar benim 12v dolap arıza yaptı, kartında sorun var zannettik ama filtresi tıkalı olduğundan şüpheleniyoruz, bu filtre denen şey motorun içinde galiba açılıp temizlendikten sonra gaz basılması gerekiyormuş, Ahmet bey sağolsun gönder yapayım diyor ama manisaya kargo gitti geldi 220v dolap parası, bana istanbuldan usta lazım