Ankara Ve Civarı Kalabalık Kamp Alanı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaptanpatatez Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,418

kaptanpatatez

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar. Önümüzdeki sene için 120-150 kişiyi 3-4 gün konaklatacak bir kültür sanat festivali gerçekleştirebileceğimiz kamp alanları arıyoruz. Sitede arama yaptım fakat çoğu öneriler ufak grupların konaklayabileceği yerlerdi. Aradığımız Ankara'ya max. 3-4 saat uzaklıkta alanlar. Yardımcı olacağınız ümidiyle.

Teşekkürler, iyi çalışmalar.

Edit: Mayıs yahut Haziran ayları için.

Etiketler
Ynt: Ankara Ve Civarı Kalabalık Kamp Alanı?

Işık dağı Karagöl'de kamp yapabilirsiniz. Örnek resimler için: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=96286.0

Denizli çok uzak olacaktır. Işık Dağını ise not ettik yakın zamanda ziyaret edeceğiz. Tesis bulabilirsek çok güzel olacak.

Güdül de sorgun göleti var oldukça da kalabalık oluyordu Fakat 19-20 mayısta oradaydım büyükşehir belediyesine geçmiş kapıdaki görevliler kamp yapmanın yasaklandığını söylediler ben jandarmayı aradım izin alıp kaldım kamp masalarını da kaldırmışlar görevliler yenileri gelecek dedi umarım eski günlerine döner notlarınızın arasına girsin diye yazdım.

Sorgun göleti kamp alanı olarak cok güzeldi. Biz karavacılar için de çok uygundu. Bundan sonra kamp yapamayacaksak çok üzülürüm.

Kapıdaki görevliler yasak diyor ve saat sekizde herkesi çıkardılar. Ben jandarmayı aradığımda oradaki nöbetçi yasak falan demedi vatandaşlık numaralarımızı aldı gelen görevliye jandarmadan izin aldık deyin dedi.

Merhabalar,
120 - 150 kişi 50 - 100 çadır demektir.
tuvalet ve su ihtiyacını karşılayacak çok yer yok sanırım.
Kızılcahamam gerede arasında YAYLA MOCAMP diye bir yer vardı. Ancak alan olarak biraz kısıtlıydı.

Alan olarak Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı olabilir. milli parkın kızılcahamama çok yakın olması çok büyük avantaj olur.
bu kadar kişi olduğu zaman sağlık sorunu çıkma riski olabiliyor. yicek içecek ihtiyacı olabiliyor.
ki siz kamp yapmaya gidiyorsunuz, kesin mangal yapılır. 2-3 günlük erzak almak yerine günlük hatta sabah ve akşam kızılcahamama gidip gelinebilir. En büyük sıkıntı temizlik için kullanılan su olacaktır sanırım.

Soğuksu Milli parkı Kızılcahamama bitişik. Milli park yolu dolana dolana tepeye kadar çıkıyor. tepeye varınca park güvenliğinin kulubesini görürsünüz. yolun şehire yakın kısmında yol kenarkarında çeşmeler var, bu şekilde su ihtiyacı giderilebilir. ancak çeşmelerin orada kamp kuranlar oluyor ve 150 kişi kaldıracak alan yok.
Yolun zirve kısımıda yol ayrılıyor. ayrılan yol araçlara kapalı anacak park güvenliği köylere gidenler için açıyor.
bu yolu takip ederseniz çok güzel kamp alanları bulabilirsiniz. Tabi ilerledikce su kaynaklarından ve şehirden uzaklaşmış oluyorsunuz. Doğada erkekler için tuvat çok sorun olmuyor ancak bayanlar için ciddi sorun. Şehirin yakın olması bu açıdan büyük kolaylık. Tepe noktasından şehire inmek araba ile 10dak (5km) yürüyerek orman içinden 3km oluyor. :smiley:

Milli parkın her yerini gezdim başka sorunuz olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Bu arada etkinliği merak ettim de? etkinliğe katılma imkanımız var mı? :smiley:
iyi çalışmalar

C.K.

Öncelikle verilen bilgiler için herkese teşekkür ederim. Etkinliğmiz konserleri, dans gösterilerini, kültür sanat atölye çalışmalarını ve tüm bunlarla insanları buluşturmayı hedefliyor. Ankara merkezden çok uzaklaşmamamız bizim için iyi olacaktır. Yayla Club Camping ile görüşmeyi planlıyoruz. Alan bu kitleyi kaldırabilir mi göreceğiz. 3-4 kişilik çadırlarda konaklama sağlarsak o kadar geniş yerler gerekmez diye umuyoruz. Etkinliğe katılım açık olur ama alan yüzünden sınırlı tutulur diye tahmin ediyorum.

Benim tavsiyem kazan kılıçlar köyü mesire alanı,suyu ve tuvaletleri mevcut orman içi bolca açık alanı olan bir yer,fakat giriş paralı diye biliyorum.zira ben hiç ana yolu kullanarak gitmedim,güvenç yönünden araziyi kullandım.
bence değerlendirilmesi gereken bir yer.

Kılıçlar köyüne ait görsel var mı peki sizde ? Makul bir yer gibi görünüyor.

görsel yok ama umarım bu uydu görüntüsü yardımcı olur,pursaklar,ivedik ve kazan yollarından ulaşımı mevcut.

Ekran Alıntısı.JPG

selam
internette kamp yapacak yer ararken aşağıdaki yeri buldum. gidip gören var mı acaba?
ben bu haftasonu gitmeyi planlıyorum..
Çamkoru Tabiyat Parkı

http://www.ankarapiknik.com/index.php

150-200 kişi için Çamlıdere/Aluçdağı Doğa Parkını tavsiye ederim.Çamlıdere yakın zamanda yeni yeni tanınan bir yer.İçeriye ücretli giriş var belediye işletiyor.Bay /Bayan temiz tuvaletleri ve içecek su bulunuyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR