erenea
youtube.com/parsteamoffroadofficial
https://m.facebook.com/groups/1101739216548570?view=permalink&id=1179901248732366
Bekleriz...
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Facebook kullanıyor musunuzBu link açılmıyor ki
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Facebook kullanıyor musunuz
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
maalesef iletişim için artık vazgeçilmez oldu... Facebookda Pars Tem olarak kapalı grubumuz var ona katılın isterseniz ordan daha hızlı iletişim saglariz sevgili hemşerimKullanmıyordum sırf bu yüzden açtım,sayfa açılmıyor yada silinmiş diyor..
Bu arada profiline bakınca gördüm hemşeriymişiz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
merhaba, foruma yeni katıldım. bu da ilk iletim.merhaba hocam hafta başında kendimiz bi rota belirledik başbereket köyünden girip çukurören istikametinde ilerleyip çeşitli bakir göllere uğrayarak dağlardan derelerden geçerek güdül e ulaşıp çok güzel yerler keşfettik yorucu ama çok keyifli idi,yaklaşık 50 km bol çamurlu ve zorlu yollardan geçtik sizde gitmek istersiniz diye söylemek istedim rota in mağaraları kirmil çayında son buluyor tabi uzatmak istemezseniz
merhaba, foruma yeni katıldım. bu da ilk iletim.
bir bora, bir de passatı çekici üzerinde satmak zorunda kaldıktan sonra 2 hafta önce freelander td4 aldım 2003 model.
bu bahsettiğiniz rota aracım için uygun mudur? değilse uygun olan bir rotayı payalaşabilir misiniz lütfen.
şimdiden teşekkür ederim.