bellefille
Yeni Üye
Ankarada sürekli şehir içi şehir dışı gezebileceğimiz kamp arkadaşları arıyorum.Mevcut bir grup varsa dahil olabilirim.
Benim derdim de aynı, yalnız olmak sıkıcı ayrıca güvenli değil. Aile gruplarına katılmak istemedim, tek kaldım. Belki beraber bir grup başlatabiliriz.Ankarada sürekli şehir içi şehir dışı gezebileceğimiz kamp arkadaşları arıyorum.Mevcut bir grup varsa dahil olabilirim.
Grup oluşturmak zaman alıcı bir iş sayılmaz, veya ben işsiz olduğum için bana öyle geliyor. Tel. no.larını özel mesajla veya e-maille yollarsanız <ahmetozalp@gmail.com> hemen whatsapp grubu kurabilirim.Bana öyle geliyor ki, Ankara'da bu durumda olan epeyce kişiyiz. Zamanım olsa bir grup oluştururdum vallahi...
Grup oluşturmak zaman alıcı bir iş sayılmaz, veya ben işsiz olduğum için bana öyle geliyor. Tel. no.larını özel mesajla veya e-maille yollarsanız <ahmetozalp@gmail.com> hemen whatsapp grubu kurabilirim.
Saygılar
Çetin mevsime girdik, tatlı su kampçıları Kış uykusuna geçtiler bile. Bu mevsimde kamp zor iş tabi ama ekipman sağlamsa sorun yok. Yine de tek başına olmak güvenli değil. Bir yerinize bir şey olsa yardım bulacak kanka şart.Oh sonunda cevap gelmiş Grup olayı iyi olabilir lakin talep az gibi.
Her şeyden önemlisi gerçekten kamo grup işidir.Tek başına çok riskli.Uzun yıllar kamp yapmış biri olarak söylüyorum kış kapmlarının yerini sahil kampları tutamazÇetin mevsime girdik, tatlı su kampçıları Kış uykusuna geçtiler bile. Bu mevsimde kamp zor iş tabi ama ekipman sağlamsa sorun yok. Yine de tek başına olmak güvenli değil. Bir yerinize bir şey olsa yardım bulacak kanka şart.
merhaba,bende ankara'da yasıyorum ayda 1 veya 2 kez olmak üzere haftasonları kamp'a gidiyorum katılmak isteyen olursa memnuniyetle beklerim..