Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı (20-21-22 Ağustos 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 142
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,395
Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı (20-21-22 Ağustos 2010)

siz durmadan yemişsiniz yatmışsınız hiç mi offroad yapmadınız orda bı tane resimlerini gördüm Selami abi ile Ahmet abi offroad fotoları vardır heralde neyse bayağa eğlenmişsiniz güzel olmuş

Etiketler

fotoğraflar bu sefer geç geldi ama beklediğimize değdi ; herbiri birbirinden keyifli dakikaları yansıtmış

"Tembellik Kampı"" böyle bir şey Can ;D

bam bam' Alıntı:
siz durmadan yemişsiniz yatmışsınız hiç mi offroad yapmadınız orda bı tane resimlerini gördüm Selami abi ile Ahmet abi offroad fotoları vardır heralde neyse bayağa eğlenmişsiniz güzel olmuş

Erhan, çok teşekkürler ama hala fotoğraf yüklemesini beklediğimiz arkadaşlarımız var, bekliyoruz :smiley:

brothers' Alıntı:
fotoğraflar bu sefer geç geldi ama beklediğimize değdi ; herbiri birbirinden keyifli dakikaları yansıtmış

Yine çok güzel bir gezi oldu. Başta uğraşıp bu geziyi hazırlayan Zerrin olmak üzere katılan herkese çok teşekkürler. Ahmet'le Selami'ye bana uzun zaman sonra tekrar CJ ile offroad keyfini yaşattıkları için, Murat ve Cem'e hazırladıkları güzel yemekler için, diğer herkese de bu güzel geziyi bizimle paylaştıkları için çok teşekkürler...

Kerem, Nil ile birlikte iyi ki geldiniz, akşam ekip odun dan dönerken içlerinde sizin aracıda görünce hem çok şaşırmış hem de çok sevinmiştim, tek sis farı olunca hemen tanınıyor :smiley: Ben teşekkür ederim katıldığınız için :smiley:

Eeeee arkadaşlar diğer fotoğraflar nerde kaldılar, bayatlayacaklar sonra ;D

Sevgili Zerrin senin önerinle katıldığım ''GEZENBİLİR'' ekibinle yaptığımız ,Işıkdağı ve Sorgun göleti kamp ve off road etkinlikleri çok keyifliydi ve her şey dozundaydı..Sana ve katılan bütün arkadaşlara özellikle fotoğraf çeken, ocak başında ter döken, yürüyüş etkinliği yapmamızı sağlayan tüm arkadaşlara teşekkürler...
Bol ve keyifli geziler dileğiyle. :D

Nurancım merhaba, Gezenbilir Ailemize hoşgeldin, bende senin bizlerle olmandan dolayı çok mutlu oldum, bir sonraki etkinlikte biraraya gelmek dileğiyle, sevgiler..

Bu hafta sonu için dört gözle gezenbilir ailesinden bir etkinlik beklemiştim amaolmadı.Bir dahaki sefere inşaallah.Bu hafta sonu için, işler biraz yoğun gidiyor, akşam üstü işlerin durumuna bakarak,yarın yada pazar sabahı erkenden
Yedigöllere hareket edeceğim, malzeme anlamında hazırlıklar tamam. Umarım aksilik olmaz.

Benimde işlerimin yoğunluğu nedeniyle hafta sonuna bir hazırlık yapamadım, üstelik hafta sonu programım da tam dolu, size şimdiden iyi eğlenceler diliyorum, keyfinizi bizlerle paylaşmanızı diliyorum :smiley:

ceranus' Alıntı:
Erhan, çok teşekkürler ama hala fotoğraf yüklemesini beklediğimiz arkadaşlarımız var, bekliyoruz :smiley:
halâ bekliyoruz kimsede hareket yok

vay vay vay
bu ne güzel etkinlik .
kamp ateş mangal bot göl , of of offf .
ramazan olması tek engel sebep bir de arabasızlık tabi :smiley:
yok yaw , kesin araba almam lazım
her yere uçakla gitmek olmuyor .

Bayramda Bartın; Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010) Etkinlimiz için linkimize buyrun :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60768.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,961
Kayıtlı Üye Sayımız
166,719
Kaydolan Son Üyemiz
gezentavuk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR