Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı (20-21-22 Ağustos 2010)
Artık pazar sabahı oldu, herkes uyuyordu kalktığımda, bir süre bekledim, Nil kalktığında ekmek kızartarak karnımızı doyurmaya karar verdik, bu arada ben köz olsun diye ateşi sürekli odunla besledim, hani sabah kahvaltıda ateş gerekli olacaktır düşüncesiyle..İşte bu ateşte ekmek kızarttım, çok güzel geldi..Sonra Murat kalktı ve menemen için kolları sıvadı, bakın menemeni nasıl yaptı
Dönüşümüzde Yenice Öz beldesine indiğimizde biraz beldeyi biraz dolaşalım dedik, bize bir şelale olduğunu söylediler, zaten Yenice Öz daha öncede söylediğim gibi Kanyon içine kurulmuş bir belde, manzara muhteşem ancak çok fotoğraf alamadık artık hava kararmaya başlamıştı..Şelalenin suyu akmıyordu ama yine de görüntüsü güzeldi..
Dönüşümüzü Ayaş üzerinden değil de Çeltikçi üzerinden otobana çıkarak yaptık, her iki yolda çok güzel manzaralar ve doğal güzellikler sundu bize, bu yolların bile görülmesi gerektiğine inanarak yeni bir etkinlikte görüşmeyi diliyorum, hepinize sevgiler..
Ferdaneciğim, asıl ben çok teşekkür ediyorum, hepbirlikte bu güzellikleri yaşayarak, güzel bir kamp yaptık. Ama gerçekten "tembellik kampı"" desekde ben yorulduğumu itiraf ediyorum