Ankara; Sipahiler Köyü - Gelin Kayalar Yürüyüşü (28 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,787
Ynt: Ankara; Sipahiler Köyü - Gelin Kayalar Yürüyüşü (28 Şubat 2010)

P1014031.jpg

P1014034.jpg

P1014033.jpg

P1014035.jpg

P1014037.jpg

Etiketler

Bu kayaların birde beyaz halini görseniz, bayılırsınız, işte biz o beyaz halinde off-road için gideriz o bölgeye :smiley:

çok güzel bir doğa yürüyüşü olmuş, dereden geçişe bayıldım, paylaşım için teşekkürler

En çok sırat köprüsünü beğendim ben.
;D

Sipahiler Köyünden misiniz? Gelin Kayalar'ın en güzel görülebileceği dönem için bir öneriniz var mıdır ?

yaz başı bana göre en güzel dönemdir 2 yerde vardır bu kayalar köprü başında birde ilerisinde

Bence en güzel zaman kışın kar düştüğünde gidilmelidir havada acık olursa manzara mükemmel oluyor zerrin hanım

Çok teşekkürler, bu hafta sonu Kayagöl'e gidiyoruz, haftaya tanışma etkinliğimiz var, ETKİNLİKLER bölümümüzden inceleyebilirsiniz, yılbaşından sonra bu bölgeye bir çıkartma yapalım o zaman :smiley:

bir haftadır ben o bölgede idim kar kalınlığı oldukca fazla 50 cm - 150 cm arasında değişiyor giyim konusunda buna dikkat etmenizi öneririm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri