Ankara Sincan OSB - Temelli Off - Road Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan msmt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 130
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,228

msmt

Kamp III
Yer
Ankara
Web
www.tezeller.net
Suzuki gurubunda 250 ye varan üye sayısıyla Ankara da suzukicileri buluşturmak için ilk çalışmayı başlattım. Hem kendimizi geliştirmek hemde çevreyi tanımak amaçlı bi keşif gezisi yaptık. Ankara'da şu an suzukici üye sayısı 25 i bulmuş durumda. Bi gezi için yeterli bir sayı bence.

Ciddi bi hazırlık yapmadık, 4 suzukici tanıdığım arkadaşa ulaşabildim. Cumartesi akşam anca netleştirebildik geziyi. Diğer arkadaşlar kusura bakmasın, bi art niyetim yok sadece bu işe bir yerden başlamak gerekiyordu. Hızlı bir karar aldık. Planları tamamladıktan sonra kapsamlı bir etkinlik yapabiliriz.

Keşife off road yönetimden Cihan abide katıldı. 6 araç vardık. Tek tam donanımlı araç onunkiydi. İyiki vardı. İki noktada ciddi ihtiyacımız oldu. Sağolsun.

Güzergahı ekspedisyon şeklinde düşündük, Sincan'dan Temelli'ye Ankara Çayını ve tren yolunu takip ederek gitmek olarak belirledik.

Sabah 10:30 gibi Ayaş yolu üzeri Harikalar Diyarının önünde buluştuk. Güzergaha Sincan OSB den başlayıp devam edecektik, googledan aldığımız bilgilerle Osmaniye , Malıköy , Temelli şeklinde devam edip bitirecektik. Sonra dönüş Eskişehir yolu üzerinden olacaktı. Aynen gerçekleştirdik.

Gezide 5 Japon bi Amerikalı vardı. 3 suzuki, 1 toyota, 1 ısuzu, birde cheroke.

Etiketler
Ynt: Ankara Sincan OSB - Temelli Off - Road Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

Bende görseller az, foto çeken arakdaşlar yükleyecektir. Ben olayları anlatayım ;D

Sincan içine girmeden OSB yoluna saptık, osbnin kenarından gidecektik , ilk golü yedik, :D Osb alanını genişletmiş tel örgülerden ilerleyemedik. Geri döndük, OSB içinden Osmaniye'ye ilerledik. Osmaniyeden çıkar çıkmaz Ankara çayına doğru yoprak çamur yollardan gitmeye başladık, off road başlamıştı. Bir aşağı bir yukarı hep çayı tren yolunu takip ettik. Çay diyorumda baya büyük bi dere kendisi, birde Ankaranın artıkları malesef bu çaya karışıyor. O yüzden dere içine girmedik. Yanlız ten yolu kenarı ve kum ocaklarının yanındaki servis yolları çok güzeldi. Arka arkaya çamur su, vs. vs. hmde 10 km boyunca ;D

Bir noktada hızlı tren ile normal tren yolu kesişiyor orda kala kaldık, geri geldik, bi köy içinden 1 km kadar dışarı çıktık, sonra tekrar tren yoluna doğru ilerledik. Malıköy içinde alışverişimizi yaptık. Daha sonra sonra Temelli yönüne devam ettik. Sonra tekrar yoldan çıkıp tarlaların arasından , traktör yolundan temmliyi gören bi tepeye çıkmaya çalıştık, İlk araç o yolda battı. O tepenin çıkabildiğimiz noktasına kadar ilerledik. Öğle yemeğimizi yediken sonra aynı çamurlu tarla yolundan tepenin diğer ucuna çıktık ve Temelliye ulaştık, toplamda 40km gitiik. 40-45 te ana yoldan geliş 90-100 km gibi bir yol yaptık.

Bendeki resimleride yüklemeye başladım, birazdan geliyor.

Güzel bir parkura benziyor eminim çok da eğlenceli ve keyifli olmuştur görsellerle de taçlanacaktır kazasız belasız dönmeniz çok güzel

Buluşma noktamız,

BULUSMA_NOKTASI.JPG

fotoları kızım çekti 8 yaşında ilk foto onun yanından ayırmadığı rakunu :D

S6002709.JPG

Buluşma noktamız, plansız olunca 1 saat kadar bekledik; ;D beklerkene pikniğe başladık.

S6002711.JPG

Beklerken Grand Vitaranın son yükseltmeden sonraki yüksekliği ölçülüyor, 83 cm. önceden kaçtı :D :D :D :D, cevap yok. Lastiklerde değişmiş, araç baya bi araziye alışmış anlayacağınız. Tolga güzel olmuş arkadaşım,güle güle bin. Çamurlu günlerde kullan.

S6002712.JPG

Beklerken anlık çekilen fotolar;

S6002713.JPG

S6002714.JPG

S6002715.JPG

.com' Alıntı:
Güzel bir parkura benziyor eminim çok da eğlenceli ve keyifli olmuştur görsellerle de taçlanacaktır kazasız belasız dönmeniz çok güzel

Necmi abi, çevre görselliği açısından açıkçası bir şey yok ama zorluk derecesi, eğlencisi fena değildi. Bence off road için fena değil. Ankara'ya bi parkur daha kazandırdık sanırım. Piknik yapacak yer yok.

Piknik yapacak yer yok derken

Yoksa ordan piknik modundamı göründüm ;D ::smiley:

Önemli olan eğlenebilmek ki gördüğüm kadarıyla eğlenmişsiniz çok da güzel olmuş

Yolda giderken bizim ufaklığın kendini çektiği foto :smiley:

S6002716.JPG

Temelli yi gören tepeye çıktığımız yerler;
S6002718.JPG

S6002719.JPG

S6002720.JPG

Alfonse duramadı bir aşağı bir yukarı oynadı.
S6002721.JPG

S6002722.JPG

.com' Alıntı:
Piknik yapacak yer yok derken

Yoksa ordan piknik modundamı göründüm ;D ::smiley:

Önemli olan eğlenebilmek ki gördüğüm kadarıyla eğlenmişsiniz çok da güzel olmuş

Abi ne bileyim geldiyoruz yok yorgunum yoldan geldim, yok lastikler uygun değil. Şaka şaka :D :D :D açıklama için yazdım sadece. Bir dahaki etkinlikte piknik ve lojisik işlemlerini düşünmemiz gerekiyor, çevrede çiçekte yok biliyon mu... ;D

Naçizane ekibin kargası bendim, KENDİBİLİR adına yaptık bu geziyi. Umarım gelen arkadaşlar sıkılmamıştır. Hepsine teşekkür ederim. Bu etkinlği hep beraber GEZENBİLİR adına yapmamız lazım. Zerine haber ettim, işlerinden dolayı gelemedi. Bir dahakine daha programlı yaparız.

Tolga, Murat , Kezban hadi esas fotolar sizde bekliyoruz dört gözle, iki noktada çamura batış, kalan araç ve görselliği güzel fotoları bekliyoruz.

Yoldan geldim yorgunum yılbaşı içindi yoksa lastiklerde araba da canavar gibi İstanbula gitmeden M/S lastik aldım bir takım

Birazdan resimler geliyor.Mustafa tekrar çok teşekkür ediyorum bugün için biz bu işi her hafta sonu yapalım ;D ;D ;D

gün içinde neden kimsenin ortalıkta görünmediği belli oldu :D

.com' Alıntı:
Yoldan geldim yorgunum yılbaşı içindi yoksa lastiklerde araba da canavar gibi İstanbula gitmeden M/S lastik aldım bir takım

Necmi abi hayırlı olsun, o lastikleri ıslatmamız, pardon çamurlamamız lazım. ;D

Ne yapalım haberimiz yokki batıralım çamura diye gidip asvaltta eskiyecek canım lastikler ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri