Merhaba benim 2001 model 2.0 pinin bir aracım var isterseniz konisabilirizArkadaşlar binek aracımı satıp 4x4 bir araç almak istiyorum,ve pajero da karar kıldım.Ankarada Pajerosu olan sohbet edebileceğimiz bir arkadaşla tanışmak uygun bi zamanda konu hakkında sohbet etmek ve bilgi almak istiyorum.
aslinda dizel veriminden dolayi ara hizlanmalar iyidir.. peki o hizlarda, 70-80 giderken 110-120 ye cikmasi kac saniye suruyo ? ama nerden bakarsan bak, dizel oyle evela kasip sonra firlayip koltuga yapistirmaz.. kesintisiz sekilde ivmelenir..Cevaplar için teşekkür ederim.
2.8 td 5 kapı 99 otomatikl bi araç aldım
ama bi sorum olacak.
araç düşük hızlarda iyi fakat 70 80 giderken ani hızlanma gerektiğinde gaza basınca motor devri yükseliyor fakat araba yavaş hızlanıyor.
2.8 td motorun kafasını dikip yürümesi gerekmezmi.
Kusura bakmayın. Bende yeni girmeye başladım.Ankara da ikamet ediyorum. Pajero hakkında sadece şunu söylemek isterim o bir aşk. Daha önce 2 defa 93 model kısa şase kullandım. Son derece memnundum. 3 sene önce 2008 3.2 DI-D almak nasip oldu. Arzu eden herkese nasip olur inşallah. Eğer pajero kullanıcıları Ankara da bir yerde buluşup tanışmak isterse bende memnuniyetle tanışmak isterim. Ayrıca servisimden çok memnunum Bu aracı sevmemde en büyük etkende servisimdir. Servisim Şaşmaz oto Sanayi sitesinde Oto Şeref isimli yetkili Mitsubishi servisidir. Şeref Usta Türkiye de Pajero konusunda üstad dır. Tüm Pajero culara iyi akşamlar.Arkadaşlar binek aracımı satıp 4x4 bir araç almak istiyorum,ve pajero da karar kıldım.Ankarada Pajerosu olan sohbet edebileceğimiz bir arkadaşla tanışmak uygun bi zamanda konu hakkında sohbet etmek ve bilgi almak istiyorum.