Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,581
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

cidowsky' Alıntı:
slm eyy ankara ahalisi
Çido sana varya 3 tane çentik attım...Cezalısın.
Birincisi nerelerdesin? Dağlardan in artık (geçen hafta tırmandınmı neler yaptın? )
İkincisi face gurubumuzdan çıkmışsın..Hayırdır?
Üçüncüsü arada yaz özletme.Biz dost dedikmi dostdoğru dost oluruz.Sende öylesin ki; ara uzamasın.
Altını çizdiğimizin üstünü çizmeyiz:smiley:))))
Çok edebi oldu özür:smiley:

Etiketler

Erem' Alıntı:
Savaşcığım, ben de sana dünkü buluşmaya vesile olduğun için teşekkür ederim. Kıymetli arkadaşlar edindiğime inanıyorum şimdiden, umarım arkadaşlıklarımız nice seneler devam eder.

İyi düşüncelerin için çok teşekkür ederim, güzel insanlarla karşılaşman biraz da senin güzelliğinden olmasın?

Direksiyon kutusu sorunun bu kadar basit çözüleceğine olan inancımı zaten dün birkaç kez yinelemiştim, geçmiş olsun, güle güle kullan.

En kısa zamanda görüşmek üzere...
Erem abi herşey için teşekkürler...
Amacım kısaca şu
20 araca yakın bir ortam (gurup kelimesini, guruplaşmayı, gurubumuzun üyeleri vs. kelimelerini sevmediğim için ORTAM diyorum.Gurup diyince bir ötekileştirme, uzaklaştırma, dışlama gibi algılıyorum) oluşturabilirsek;bu 20 araç sahibinden zaten hadi gidelim dediğin zaman müsait olacak araç/kişi 5-6 aracı geçmez.Ama ayda 1-2 tane düzenlenmesi olağan olan geziler için de en az 10-15 arası araçla zevki/tadı çıkar ki; bu da en az 20 22 kişilik bir arkadaşlık ortamının oluşması ile yakalanacak bir rakamdır.Yani ben ilk etapta önümüzdeki 2-3 aylık süreçte 20-22 aracı yakalarsak büyük gezilerde 10 aracın üstünü yakalar ve sohbetinde, muhabbetinde, mangal/semaver keyfinin de dibine ineriz diye düşünüyorum.Şükür aklı başında çok güzel 7-8 kişi ile tanıştık zaten.Herkesin çabası ile ayrık otları da zamanla ayrılarak:smiley: temel kişiler ve alo geliyormusun? denecek şahıslar ortaya çıkar:smiley:)) Herkese selam

Aytaç alacağın olsun kardeşim....Ne zaman elime bir lokma alsam karelemişsin:smiley:)) İnsafsızlar; 22 kişiyi doyurdum orda:smiley:)))) Ellerim 2 gün sızladı telin ateşin sıcağından.2 lokmayı çok gördünüz:smiley:)) Öpüyorum kardeşim.

cemklc' Alıntı:
Savaş gözün aydın . Hem annen için hemde araçdaki sorunun kolay çözüldü için .
Cem abi çok teşekkürler.İşin aslı direksiyon kutusu bıçakları yorgun.Ama 2 kere yağını tazeleyip katkı+yağ koyunca ses kesildi.İlerde 8000 km bakımında tekrar değişecek.O zaman tam düzelirmiş.Kurtardık 500 den:smiley:))

orhan19' Alıntı:
savaş bey-murat bey iyi geceler bu hafta sonu (21Ekim pazar) kuzuyu çeviriyormuyuz? hiç dile getiren yok merak ettim.
Orhan hocam sen nasıl, bende öyle.Güvenç/kılıçlar gezisi duyurusunu (yani 21 inde olacağını) senin gibi bende buradan okudum.Yani geziyi düzenleyen ,başlık açacak olan, rota planını yapacak olan, kamplımı olacak günübirlikmi, sabah 8 demi çıkılacak 9 damı bilen ve topiği açacak olan yada listeyi başlatacak olan ; Murat Balcı...En son duyduğum Muratın kuzu çevirme ustası yada arkadaşı ile görüşüp o işi hallettiğini bana yazması idi.Sanırım Murat bugün yarın liste açacaktır dostum:smiley:

cidowsky' Alıntı:
savaş hayırdır aracında ne sıkıntı vardı
Çiğdemcim geçen hafta discler, balatalar, tüm yağlar bişeyler vs değişti.Tam cillop oldu derken bu pazar gezimizde direksiyon kutusu ötmeye başladı.Yağı çok eskiymiş ve bıçaklar zamanla eskimiş.Şimdilik yeni yağ kondu düzeldi:smiley:Adam gibi muamele yaparsak bu direksiyon daha 80-100 bin km gidermiş:smiley:

outlaw06' Alıntı:
Aytaç alacağın olsun kardeşim....Ne zaman elime bir lokma alsam karelemişsin:smiley:)) İnsafsızlar; 22 kişiyi doyurdum orda:smiley:)))) Ellerim 2 gün sızladı telin ateşin sıcağından.2 lokmayı çok gördünüz:smiley:)) Öpüyorum kardeşim.

Ellerine sağlık.O köftelerin tadı hala damağımızda.Tekrarında fayda var. E ben ne yapayım abi her seferinde sen poz verdin :smiley:

jeomad' Alıntı:
21-10-2012 Ankara Kazan Güvenc Göleti Taslak Programı

Güzergah 77,5 Km

Tüv Türk Buluşma 09:00
Yangın Kulesi Panoramik Seyir
Dik Zor Tırmanış ( Cıkarım Diyenlere 100 metrede 35 Metre Kot var)
Dik Zor İniş (450 metre 22 derece eğim ile iniş)
Baraj Gövdesi Tırmanma
Çamur
Dik Tırmanma
Fosil Toplama
Piknik Çeşme Başında vb. şeyler olacak
İstanbul Yolu Bitiş 18:30

Kml olarak Rotayı da Gönderiyorum,
Google earth ile acıp görebilirsiniz
Arkadaşlar murat abinin işlerinin yoğunluğu nedeniyle liste biraz gec kaldı listeyi başlatıyoruz herkese hayırlı olsun kuzu cevirme pilanı var tabiki hava durumuna göre değişde bilir kesin katılımı MURAT BALCIYA 0533 546 88 42 nolu telden en gec cumaya kadar birdirilmesi rica olunur 1. Murat Balcı l 200 2.Ersin güzel nisaan terrano

rota

21-10-2012-guvenc_guzergah 77,5 Km.JPG

Ben ve ailem sizlerleyiz. Bu arada İsmail abide katılacak bir aksilik olmazsa.

Hafta Sonu Katılımcı Listesi ;

1- Murat BALCI L 200 5 Kişi 0 533 546 88 42
2- Ersin GÜZEL Terrano 2 Kişi
3- Savaş ÜNLE Cheroke Kişi
4- Cem Defender Kişi
5- Eray CENGİZ Daihatsu Roky Kişi
6- Metin Erdoğan Kişi
7- Salih Yardımcı Kişi
8- İlker YOLDAŞ Kişi
9- Gökhan Tosun Kişi
10-Erem Ergüler Kişi
11- Dalca Cömert Kişi
12-
13-
14-

Bu haftasonu motor sezonunu kapatıyoruz, kamplı gezi olabilir :'( . Olursa, orda olacağım. :D Olmazsa son dakika katılım yaparım. :eek: Bu arada bayramın 3 veya 4 gunu bi gezi daha olurmu ???

Hafta Sonu Katılımcı Listesi ;

1- Murat BALCI L 200 5 Kişi 0 533 546 88 42
2- Ersin GÜZEL Terrano 2 Kişi
3- Savaş ÜNLE Cheroke Kişi
4- Cem Defender Kişi
5- Eray CENGİZ Daihatsu Roky Kişi
6- Metin Erdoğan Kişi
7- Salih Yardımcı Kişi
8- İlker YOLDAŞ Kişi
9- Gökhan Tosun Kişi
10-Erem Ergüler Kişi
11-
12-
13-
14-

YUPPİİİİİ HONDA SATILDI.Şimdi tel geldi neziroğlundan.Bayram güzel geçecek.Sıkıntıyı atlattık.
Arkadaşlar Honda satılmıştır.Özelden msj atan, arkadaşına tavsiye edip aratan ilgilenen dostlara selam.Diğer aracım satıştan çekilmiştir.saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,529
Kaydolan Son Üyemiz
Mustafacan Nişancı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR