Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,625
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

bugünki etkinlik süperdi köfteler süperdi :smiley: katılan arkadaşlara çok teşekkürler inşllh kısa sürede yeniden yaparız böyle güzel etkinlikler fotolar da ileryen günlerde yüklenecektir :smiley:

Etiketler

Herkese merhaba
Muhteşem bir pazar gunu yasamak icin hazırlanmıştım ki cok kısa sürdü benim icin. Ama aracım kirilana kadar olan zaman bile cok güzeldi. Sizleri tanıdığıma cok sevindim inşallah en kısa zamanda yeniden bir araya geliriz. (aracımın tamiri yapıldı hazırım :smiley:)

Hepinize ayri ayri tesekkur ederim

ismail06' Alıntı:
Herkese merhaba
Muhteşem bir pazar gunu yasamak icin hazırlanmıştım ki cok kısa sürdü benim icin. Ama aracım kirilana kadar olan zaman bile cok güzeldi. Sizleri tanıdığıma cok sevindim inşallah en kısa zamanda yeniden bir araya geliriz. (aracımın tamiri yapıldı hazırım :smiley:)

Valla çok üzüldüm araç arızalanınca bilyamı dagıtmış arkadan gördüm teker yalpa yapıyor içim cız et :(

cemklc' Alıntı:
Valla çok üzüldüm araç arızalanınca bilyamı dagıtmış arkadan gördüm teker yalpa yapıyor içim cız et :(
Bilya değilmiş aks eğilmiş. Valla hevesim yarım kaldı

cemklc' Alıntı:
Kovanda sıkıntı yok demi nerde darbe aldıki o kadar ilk defa duydum aksın egildini .

Kovanda sıkıntı yok. Aks eğilecek kadar sert bı durum olduğunu sanmıyorum. Olacagi varmış demek ki. O gun kurtarıcıya yukleyip gönderdik sanayiye bügünde teslim aldım.

Ismail, off road etkinliklerinde kimin basina ne zaman ne gelecegi belli olmaz kader kismet diyelim gecmis gitmis iste onumuzdeki etkinliklerde acisini cikartiriz nasilsa, ben de katilimci arkadaslari tanidigima cok memnun oldum, herkese cok tesekkur en kisa zamanda gorusmek uzere ...

mesut kose' Alıntı:
Ismail, off road etkinliklerinde kimin basina ne zaman ne gelecegi belli olmaz kader kismet diyelim gecmis gitmis iste onumuzdeki etkinliklerde acisini cikartiriz nasilsa, ben de katilimci arkadaslari tanidigima cok memnun oldum, herkese cok tesekkur en kisa zamanda gorusmek uzere ...

Aynen öyle. Bu iste boyle riskler var maalesef. Cana gelmesin yeter ki

Muhteşem bir pazar günü geçirme şerefine nail oldum :smiley: Katılan emeği geçen bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Bir dahaki etkinlikte görüşmek üzere. İrtibatı koparmayalım. kadro özellikle çok iyiydi. Çok hoş sohbetli geçen bir etkinlik oldu. Bu arada fotolarıda heyecanla bekliyoruz.

ismail06' Alıntı:
Aynen öyle. Bu iste boyle riskler var maalesef. Cana gelmesin yeter ki
abi çok geçmiş olsun. görünmez kaza diyelim artık. bence o çapraza düştüğünde oldu. çok geçmiş olsun bir daha olmaması dileğiyle...

mydarling' Alıntı:
abi çok geçmiş olsun. görünmez kaza diyelim artık. bence o çapraza düştüğünde oldu. çok geçmiş olsun bir daha olmaması dileğiyle...

Tesekkur ederim dostum Aynen bende orada olduğunu dusunuyorum. Yapacak bişey yok olacagi varmış. İnşallah en kısa zamanda tekrar görüşürüz.

geçmiş olsun abi bizde rulman dağıttığını zannettikte aks geğilmesi o kadar kolay birşeymi ya ama motorda tam motordu sesi yeter :smiley: tekrardan geçmiş olsun en kısa zaman da görüşmek üzere.

robot' Alıntı:
geçmiş olsun abi bizde rulman dağıttığını zannettikte aks geğilmesi o kadar kolay birşeymi ya ama motorda tam motordu sesi yeter :smiley: tekrardan geçmiş olsun en kısa zaman da görüşmek üzere.

Tesekkur ederim kardesim

robot' Alıntı:

Tesekkur ederim kardesim

ismail06' Alıntı:
Kovanda sıkıntı yok. Aks eğilecek kadar sert bı durum olduğunu sanmıyorum. Olacagi varmış demek ki. O gun kurtarıcıya yukleyip gönderdik sanayiye bügünde teslim aldım.
Neyse bununla geçmiş olsun kırımsız sürüşler.

ismail06' Alıntı:
Herkese merhaba

İsmail Gecmiş olsun.

1 Hafta sonra tam senlik etaplar bizi bekliyor
Güzergah çalışmalarına başladık bile

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR