Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 649,834

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

SEVGİLİ ARKADAŞLAR, DOSTLAR, ABİLER, ABLALAR, ANALAR BACILAR, OFFROAD, 4X4, DOĞA, ÇAMUR, OUTDOOR, DOĞA SPORLARI, DOSTLUK, EĞLENCE, MUHABBET, KALPTENLİK, YÜREKLİLİK SEVDALILARI/SEVENLERİ; ŞU ANA KADAR (SON 3 HAFTADIR) 8 ARKADAŞIMIZ TELLE YADA YÜZYÜZE BANA ULAŞARAK ;BU GURUBA NE OLUYOR DİYE SORUYORLAR.BENDE CEVAP VERİYORUM;BENDE BİLMİYORUM.MURAT BALCI İLE BU GURUBU KURMAYA KARAR VERDİK VE KURDUK.2. ETKİNLİKTE SAYIN BAŞKANIMIZ MURAT BEY;OFFROAD I BIRAKIYORUM YAZDI:smiley:)) NEDENİNİ BURADAN HEPİNİZİN HUZURUNDA SORDUM CEVAP ALAMADIM.HATTA ABD BAŞKANLIK SEÇİMLERİNDEN SONRA AÇIKLAMA YAPACAĞINI SÖYLEDİLER AMA HALA YANIT YOK!ŞİMDİ KIYMETLİ ARKADAŞLAR BİR ARAYA GELİP BU KONUNUN KONUŞULMASINI İSTİYORLAR.BU HAFTA SONU YER VE SAATİNİ BELİRLEYEREK BİR TOPLANTI DÜZENLEYECEĞİZ.KATILIMIN YÜKSEK OLMASI SAMİMİYETİNİZİ GÖSTERECEKTİR.BÖYE BİR GURUP, BU KADAR İYİ VE İYİ NİYETLİ ARKADAŞLAR BİR ARAYA KOLAY KOLAY GELMİYOR.HERKESİN KANAATİ VE ÜZÜLDÜĞÜ ASIL KONU DA BUDUR.O HALDE BUYURUN TOPLANTIYA GELİN BİR YOL HARİTASI ÇİZELİM.TOPLANTI MEKANI RAHATÇA TARTIŞABİLECEĞİMİZ BİR CAFE VEYA PAZAR GÜNÜ LÜTFEDERSE MURAT IN VEYA BENİM BÜRO OLABİLİR.BUNA BERABER KARAR VERELİM LÜTFEN.HERKESE EN İÇTEN SAYGI VE SELAMLAR.
NOT 1; YAZI ÖZELLİKLE İLGİ ÇEKMESİ ANLAMINDA BÜYÜK YAZILMIŞTIR ,BAARMA BAĞIRMA ÇIĞIRMA ANLAMINDA DEĞİL:smiley:
NOT 2;ÖZELLİKLE SAYIN MURAT BALCI BEYEFENDİ, ERSİN,ERKAN BEY,ERKAN NEZİR, CEMKILIÇ,MESUT BEY,EREM BEY, ERAY, SALİH ABİ, İLKER, AYTAÇ, ORHAN 19, GÖKHAN,ÇİĞDEM HANIM, DALCA BEY,İSMAİL06 VE DİĞER İSMİNİ HATIRLAYAMADIĞIM ARKADAŞLAR TOPLANTIYA KESİN KATILIMINIZ BEKLENİYOR.
NOT 3;AYNEN ETKİNLİK DÜZENLİYORMUŞUZ GİBİ KATILIM LİSTESİ YAPALIM.EN AZINDAN (BAŞTA BAŞKAN OLMAK ÜZERE SAMİMİ GÖRDÜĞÜMÜZ) 10 ARKADAŞ GELSİNKİ BOŞA KÜREK ÇEKMEDİĞİMİZİ ANLAYALIM.
TOPLANTI KATILIM LİSTESİ
1. SAVAŞ ZJ 5,2
2. MESUT KÖSE SUZİ 2,5
3. CEM KILIÇ LAND
4. ERAY ROCKY
5.GÖKHAN FRONTERA
6.ERKAN RENEGADE
7.EREM XJ 4,0
(arayan yada mesaj atanları eklemeye devam ediyorum herkese teşekkürler)

TOPLANTI KATILIM LİSTESİ

1. SAVAŞ ZJ 5,2 ( Tüplü :smiley:)) )
2. MESUT KÖSE SUZİ 2,5
3. CEM KILIÇ LAND
4. ERAY ROCKY
5. GÖKHAN FRONTERA
6. ERKAN RENEGADE
7. EREM ABİ XJ 4,0
8.ERKAN NEZİR SUZİ

Bu durumu her grupta yaşanabilecek küçük aksilikler olarak görüyorum, hele ki daha bizimki gibi yeni kurulmuş gruplar için, önemli olan bu tip durumlarda bir araya gelerek sorunları hep beraber ortadan kaldırabilmek, bu bakımdan Savaş bey'in çağrısını çok anlamlı buluyorum, özellikle gruba gerçek anlamda sahip çıkanların belli olması ve gerçek bir grubun oluşması açısından.
Önerim toplantının bu pazar (25 Kasım) da Mühye'deki çay bahçelerinden birisinde olması, işimiz bittiğinde de biraz hava almış oluruz ;)

mesut kose' Alıntı:
Bu durumu her grupta yaşanabilecek küçük aksilikler olarak görüyorum, hele ki daha bizimki gibi yeni kurulmuş gruplar için, önemli olan bu tip durumlarda bir araya gelerek sorunları hep beraber ortadan kaldırabilmek, bu bakımdan Savaş bey'in çağrısını çok anlamlı buluyorum, özellikle gruba gerçek anlamda sahip çıkanların belli olması ve gerçek bir grubun oluşması açısından.
Önerim toplantının bu pazar (25 Kasım) da Mühye'deki çay bahçelerinden birisinde olması, işimiz bittiğinde de biraz hava almış oluruz ;)
Mesut hocam; siz ve başka 7-8 arkadaş ta bu durumdan ciddi rahatsız.O halde pazar günü öğleden sonra Mühye Efsane çay bahçesinde buluşalım.Saat 13 gibi olabilir herhalde.Sizin gibi diğer sağduyulu arkadaşlarda aradı teşekkür ettiler.Asıl ben destek veren herkese teşekkür ederim.İçimiz güzelse güzel şeyler hep olur.(Hava çok kötü olursa Öveçler 4. cad de benim büroda da toplanabiliriz.Beraber karar verriz.Sonuçta tüm arkadaşların cebi var.Cumaya kadar netleşir mekan ve saat)

Bu pazar için bana her türlü program uyar, diğer arkadaşlarda fikirlerini belirtirlerse buradan daha iyi olur kanaatindeyim.

Galiba bir kısım da baskandan bi tepki bekliyo :eek: :eek:

Nedir bu sessizlik diyo heralde ??? ???

Monti' Alıntı:
Galiba bir kısım da baskandan bi tepki bekliyo :eek: :eek:

Nedir bu sessizlik diyo heralde ??? ???
Dalca hocam herşey ortada.İşin kötüsü herkes beni arıyor ;ne oluyor, Murat neden kenara çekildi diye.Ne bileyim abicim.Bir dönem çok peşine düştüm ama bende yoruldum.Adam seviyor demek bu şekilde takılmayı.Ama bizi adam bilip te, peşimize düşen bu arkadaşlara yaptığı hoş değil.Bu kadar da açık yazıyorum.Hele bana bunu yapması çok çok çok ayıp.

TOPLANTI KATILIM LİSTESİ

1. SAVAŞ ZJ 5,2 ( Tüplü ) )
2. MESUT KÖSE SUZİ 2,5
3. CEM KILIÇ LAND
4. ERAY ROCKY
5. GÖKHAN FRONTERA
6. ERKAN RENEGADE
7. EREM ABİ XJ 4,0
8.ERKAN NEZİR SUZİ
9. Çiğdem AVCI tabanvay

sanırım ersin bey ve murat bey kampa gidiyorlar

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=90764.0#ixzz2Cs8owvTw

Bu işe yeni başlayan ve aranıza yeni katılmış biri olarak gelmeyi gerçekden çok isterdim.Hem sizlerle tanışmak hem gruba dahil olmak için.Ancak pazar için bi plan yapmıştık geri dönüşü zor ve ayıp olur ama bundan sonraki organizasyonlara ve toplantılara elimden geldiğince dahil olmaya çalışacağım.

Değerli Dostlarım,
Şuan Kayseri deyim,Cuma gecesi dönüp Cumartesi sabah erkenden İstanbul a toplantıya gideceğim,Cumartesi gece Ankara ya döneceğim,bir aksilik olmazsa yeni katıldığım birbirinden değerli üyeleri olan bu grubun bekası için katılmaya çalışacağım.
Görüşmek ümidiyle...
Saygılarımla...

Ankara daki cherokee sahibi arkadaslar 23 Aralık pazar gunü cherokelerin toplandığı bir etkinlik düzenliyoruz. Etkinliği burdaki açılmış olan konudan veya Facebook daki Ankara Cheroke Team grubundan takip esip bizlere katılabilirsiniz

diablo2barbar' Alıntı:
Ankara daki cherokee sahibi arkadaslar 23 Aralık pazar gunü cherokelerin toplandığı bir etkinlik düzenliyoruz. Etkinliği burdaki açılmış olan konudan veya Facebook daki Ankara Cheroke Team grubundan takip esip bizlere katılabilirsiniz
Adil Başkanım burda zaten bir bende birde Erem abi ve Aytaçta cherokee var.Ben zaten ordayım inşallah.Erem abi ve Aytaçta ogün müsaitse bizi 3 yaz:smiley:

salih yardımcı' Alıntı:
Değerli Dostlarım,
Şuan Kayseri deyim,Cuma gecesi dönüp Cumartesi sabah erkenden İstanbul a toplantıya gideceğim,Cumartesi gece Ankara ya döneceğim,bir aksilik olmazsa yeni katıldığım birbirinden değerli üyeleri olan bu grubun bekası için katılmaya çalışacağım.
Görüşmek ümidiyle...
Saygılarımla...
Salih abi işlerinizde kolaylıklar dilerim.Pazar günü 2-3 saat zaman ayırırsanız güzel olur.Görüşmek üzere.

mozbay1907' Alıntı:
Bu işe yeni başlayan ve aranıza yeni katılmış biri olarak gelmeyi gerçekden çok isterdim.Hem sizlerle tanışmak hem gruba dahil olmak için.Ancak pazar için bi plan yapmıştık geri dönüşü zor ve ayıp olur ama bundan sonraki organizasyonlara ve toplantılara elimden geldiğince dahil olmaya çalışacağım.
Murat bey programınız dileriz çok güzel geçer.Sürekli etkinliklerimiz olacaktır.Birdahaki sefere görüşmek üzere:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,578
Kaydolan Son Üyemiz
UZİUZİ

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR