mesut kose
Hayat biter CJ bitmez...
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
+1
+1
Mesut hocam; siz ve başka 7-8 arkadaş ta bu durumdan ciddi rahatsız.O halde pazar günü öğleden sonra Mühye Efsane çay bahçesinde buluşalım.Saat 13 gibi olabilir herhalde.Sizin gibi diğer sağduyulu arkadaşlarda aradı teşekkür ettiler.Asıl ben destek veren herkese teşekkür ederim.İçimiz güzelse güzel şeyler hep olur.(Hava çok kötü olursa Öveçler 4. cad de benim büroda da toplanabiliriz.Beraber karar verriz.Sonuçta tüm arkadaşların cebi var.Cumaya kadar netleşir mekan ve saat)mesut kose' Alıntı:Bu durumu her grupta yaşanabilecek küçük aksilikler olarak görüyorum, hele ki daha bizimki gibi yeni kurulmuş gruplar için, önemli olan bu tip durumlarda bir araya gelerek sorunları hep beraber ortadan kaldırabilmek, bu bakımdan Savaş bey'in çağrısını çok anlamlı buluyorum, özellikle gruba gerçek anlamda sahip çıkanların belli olması ve gerçek bir grubun oluşması açısından.
Önerim toplantının bu pazar (25 Kasım) da Mühye'deki çay bahçelerinden birisinde olması, işimiz bittiğinde de biraz hava almış oluruz
Dalca hocam herşey ortada.İşin kötüsü herkes beni arıyor ;ne oluyor, Murat neden kenara çekildi diye.Ne bileyim abicim.Bir dönem çok peşine düştüm ama bende yoruldum.Adam seviyor demek bu şekilde takılmayı.Ama bizi adam bilip te, peşimize düşen bu arkadaşlara yaptığı hoş değil.Bu kadar da açık yazıyorum.Hele bana bunu yapması çok çok çok ayıp.Monti' Alıntı:Galiba bir kısım da baskandan bi tepki bekliyo
Nedir bu sessizlik diyo heralde ??? ???
Adil Başkanım burda zaten bir bende birde Erem abi ve Aytaçta cherokee var.Ben zaten ordayım inşallah.Erem abi ve Aytaçta ogün müsaitse bizi 3 yazdiablo2barbar' Alıntı:Ankara daki cherokee sahibi arkadaslar 23 Aralık pazar gunü cherokelerin toplandığı bir etkinlik düzenliyoruz. Etkinliği burdaki açılmış olan konudan veya Facebook daki Ankara Cheroke Team grubundan takip esip bizlere katılabilirsiniz
Salih abi işlerinizde kolaylıklar dilerim.Pazar günü 2-3 saat zaman ayırırsanız güzel olur.Görüşmek üzere.salih yardımcı' Alıntı:Değerli Dostlarım,
Şuan Kayseri deyim,Cuma gecesi dönüp Cumartesi sabah erkenden İstanbul a toplantıya gideceğim,Cumartesi gece Ankara ya döneceğim,bir aksilik olmazsa yeni katıldığım birbirinden değerli üyeleri olan bu grubun bekası için katılmaya çalışacağım.
Görüşmek ümidiyle...
Saygılarımla...
Murat bey programınız dileriz çok güzel geçer.Sürekli etkinliklerimiz olacaktır.Birdahaki sefere görüşmek üzeremozbay1907' Alıntı:Bu işe yeni başlayan ve aranıza yeni katılmış biri olarak gelmeyi gerçekden çok isterdim.Hem sizlerle tanışmak hem gruba dahil olmak için.Ancak pazar için bi plan yapmıştık geri dönüşü zor ve ayıp olur ama bundan sonraki organizasyonlara ve toplantılara elimden geldiğince dahil olmaya çalışacağım.