Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 651,889
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Herkese Günaydın,
Dün benim peşime takılıpta varoş bir mekanda benimle birlikte iliklerine kadar donan tir tir titreyen ama ne olursa olsun hep gülen Anoffun Aslan Abilerine (Erkan Abim,Dinçer Abim,Tolga Abim,Savaş Abim,Mustafa Abim,Salih Abim,Murat kardeşim) daha sonra yanımıza gelerek yemek muhabbetimizi şenlendiren Veysel Abime çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız?

Birkaç fotoğrafım var data kablomu unutmuşum biryerden bulursam hemen fotoğraflarıda atacağım...

not: aşırı üşüdüğünden dolayı halsizlik hastalık hisseden varmı aranızda?

Etiketler

burak mehmet' Alıntı:
Herkese Günaydın,
Dün benim peşime takılıpta varoş bir mekanda benimle birlikte iliklerine kadar donan tir tir titreyen ama ne olursa olsun hep gülen Anoffun Aslan Abilerine (Erkan Abim,Dinçer Abim,Tolga Abim,Savaş Abim,Mustafa Abim,Salih Abim,Murat kardeşim) daha sonra yanımıza gelerek yemek muhabbetimizi şenlendiren Veysel Abime çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız?

Birkaç fotoğrafım var data kablomu unutmuşum biryerden bulursam hemen fotoğraflarıda atacağım...

Havuz etkinliğinde emeği geçen Burak kardeşime ve tüm ANOFF dostu katılımcılara teşekkürler güzel havuz sefası için!
Burak valla ben ne üşüdüm ne titredim.Sadece gece aşırı yorgunluk hissettim.Birdaha yapalım ramazandan sonra:smiley:Havuz sıcaklığıda iyiydi dış sıcaklıkta.35-40 derecede denizden çıkınca bile vucutta hafif bir serinleme oluyor,normaldir; sadece onu hissettik.Bence süperdi.Yemek sefasınada devam edebilseydim keşke.Yeterki birlik olsun dirlik olsun dostluk olsun samimiyet olsun.Varoşada gideriz lüks mekanada:smiley:HAVUZDA YAPARIZ KARİYERDE:smiley:))

ANOFF OLARAK;
-Paıntboll oynadık
-Halı saha maçları yaptık
-Trap atışı etkinliği yaptık
-Havuz etkinliği yaptık
-Düğün,nişan,çocuk görme gibi faaliyetler yaptık
-Defalarca gece buluşmaları düzenledik
-12 büyük etkinlik düzenledik,30 un üzerinde spontan buluşmamız oldu
Herkesin sayesinde ve herkesin katkısı ile!
------------Bunları yaparken önce ne yaptık;Dil,soy,sop,mezhep,etnik köken,ırk,siyasi görüş,aracının markası şu/bu vs vs vs ayrımı yapmadan dostluğu,samimiyeti,yürektenliği,nasıl oturduysa öyle kalkan insanları hedef alıp iyi yürekli,sağlam karakterli abilerimiz,kardeşlerimizle yola çıktık.Bu yüzden ANOFF uz.Bu yüzden hiçbir şey bizi yıkamıyor.72Milletin birlikte yaşadığı bu coğrafyada terörist yada teör yanlısı olmadığı sürece herkes kendi görüşü ve bakışı ile güzeldir!
------------Ramazanda 2 yada 3 iftar/sahur etkinliği;ramazandan sonra tuzgölü etkinliğini dört gözle ve sabırsızlıkla bekliyoruz:smiley:
------------Felsefemizi benimseyen tüm doğa ve 4X4 severleri hayata renk katmak, stres ve sıkıntılarımızı doğa ve dostluk çerçevesinde atmak adına gurubumuza bekleriz.Egoist değiliz.Madem böyle bir ortam var herkes katılsın mutlu olsun, istifade etsin isteriz.(herkes derken elbette bize uyabilecek herkes)
Tüm gurup üyesi abilerim kardeşlerime bir kere daha bugüne kadar yapılan herşey için yürekten teşekkürler.
Selam saygılar...

burak mehmet' Alıntı:
Herkese Günaydın,

Burak yaptığımız deve güreşinde seni omzuma alıp boynumu ağrıtmam dışında gayet iyiyim...
onu bunu bilmem havuzun tadını ben çıkardım :smiley:
herkese teşekkürler...

Savaş Cherokee' Alıntı:
@Erkan abi 3-4 gündür kimseye ne günaydın diyorsun ne o güzel fotolarından atıyorsun...Amaç?
Dün paleomla çektiğin fotoyu istiyorum:smiley:
fırsat bulamadım siteye girmek için.. amaç derken ??

Savaş Cherokee' Alıntı:
amaç derken;Mesela ben bu ara beynimi,ruhumu işe güce verdim ,o yüzden daha az giriyorum.Bu anlamda sende de işe güce yoğunlaşma amacı olabilir:smiley:derkeni yok:smiley:
Beyler fotolar nerde?????
amaç yok abi iş güç
..

mevzumu vardı ?

IMG_0014.JPG

şimdi tek arzum evlenmektir kararım
Lakin münasip bir bayan nerden bulayım
şimdi tek arzum evlenmektir kararım
lakin münasip bir bayan nerden bulayım
şu bekarlıktan bıktım usandım
aşıklarımdan hiç tat almadım
şu bekarlıktan bıktım usandım
aşıklarımdan hiç tat almadım

IMG_0013.JPG

Ahada nefis havuz keyfi harika :smiley: iş için eskişehirdeydim katılamadım ahh benimde kafam donaydı ne olurdu. Hafta sonu Ingiltereye gidiyorum zaten büyük etkinliğede katılamayacağım :(:(:(

Kısmetim yok benim kısmetim iş olunca yapacak birşey yok maalesef. Resimler harika fakat Mevzumu var pozu süper olmuş :smiley:

bahar çiçek çiçek gelince güzel
hayat sevilince sevince güzel
arılar bal petek verince güzel

dostluğun temeli ilk harcı sevgi
her derdin çaresi ilacı sevgi
gönüller sultanı baş tacı sevgi

sevgi ile gündüz olur geceler
sevgi ile şiir olur heceler
mutluluğun yolu sevgiden geçer

IMG_0002.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR