KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Cümleden selamlar Değerli dostlar.
Mübarek Miraç kandilimiz hayırlı,uğurlu ve mübarek olsun.
Vatanımıza,milletimize,sevdiklerimize huzur,mutluluk,sevgi ve barış getirmesi için dualarımız kabul olsun...
Herbirinizi çok özledim,Pazar günü görüşmek ümidiyle....
Selamlar,sevgiler,saygılar...
Erkan abi,
"40 kere ne dersen o olur " sözünden yola çıkarak fotoğrafları koymaya başladı,40. foto da xj yi aldı,şimdi deniz ve ev ya da deniz kıyısında ev resimleri koyuyor izleyin 40.resimden sonra bir dağ evi ya da muhteşem bir yazlık haberi alabiliriz.İzlemeye devam edelim....
Değil mi Erkan abi....
Selamlar...
Erkan abi,
"40 kere ne dersen o olur " sözünden yola çıkarak fotoğrafları koymaya başladı,40. foto da xj yi aldı,şimdi deniz ve ev ya da deniz kıyısında ev resimleri koyuyor izleyin 40.resimden sonra bir dağ evi ya da muhteşem bir yazlık haberi alabiliriz.İzlemeye devam edelim....
Değil mi Erkan abi....
Selamlar...
günaydın salih abim.. sahile, denize, dinlenmeye, huzura, sahilden uzak da bir taş eve özlemim var elbette ama bunlar için gün sayıyorum aşağı yukarı 800 gün..
günaydın salih abim.. sahile, denize, dinlenmeye, huzura, sahilden uzak da bir taş eve özlemim var elbette ama bunlar için gün sayıyorum aşağı yukarı 800 gün..