Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
C.tesi akşam başlayan eğlenceli yolculuğumuz, gece 4 e kadar süren keyifli çay/kahve muhabbetimiz, ertesi gün yaptığımız güzel keşif gezisi, 28 nisanda kardan dolayı aşamadığımız yollar, mangal molamız sırasında Murat abi ve Abdurrahman abilerin sürpriz ziyareti ve dönüş bu işin çok kısa özeti.
Uzun anlatımı ise; burada sayfalara sığmaz!Herbirinizi anlatmaya kalksam sadece 1 yılı bulmayan tanışmamıza rağmen sayfalar doldururum.Sizlerle tanıştığım ,aynı ortamları dilediğimiz zaman paylaşabildiğim için Allaha şükür diyorum...
-Geziyi 2-3 ay evvelden bana teklif eden, kurulu saat gibi günü geldiğinde sözünü tutan, sözünün arkasında duran, bizi evinde konuk eden, son 2 günde heyecandan eli ayağına dolaşıp günde 40 kere beni arayıp beynimi şişiren
melak kalpli Erkan kardeşime evinde ağırlaması bu güzelliği yaşatması nedeni ile yürekten teşekkürler
-Olgunlukları, düzgünlükleri, temiz kalplilikleri ile her buluşmamızda bizlere yine yeni bir hayat dersi, adamlık öğretisi, sevgi/kardeşlik nasıl olur u yaşantıları ile beynimize işleyen tüm ANOFF ailesi yürekten teşekkürler
-Sürpriz yaparak yemek sefamıza renk katan Murat ve Abdurahman abilerle kıymetli aileleri teşekkürler
-Işıkdağı ziyaretimizde ''orda daha evvelden tanıdığımız insanlar olmasına rağmen'' hiç tanımadığımız ZALOĞLU hocamızın ve kıymetli hanımefendi eşlerinin 12 kişiye çay ikram etmesi çabaları ve koonukseverlikleri için yürekten teşekkürler
-4 araç kampı ziyaret etmemize rağmen 'gelenekselleşmiş ışıkdağı kampının düzenleyicisi Zerrin hanımın'' dönüp bir merhaba demeyişi, çadırların arkasında insanlarla sohbetine devam etmesine dahi yürekten teşekkürler
Eskiden 40-50 araçla gidilen ışıkdağı kampında 10 civarı araç vardı.Düşünmek lazım.
-Aracına konuk olduğum Akın abi ve en çok eğlenilen araç olduğunu düşündüğüm
aracımızda seyahat arkadaşlarım Atilla abi ve Dinçer kardeşime teşekkürler
Sıkı kaynattık
Herkese, katılan, katılmak isteyipte katılamayan herkese kalpten teşekkürler.