Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 651,743
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Evet arkadaslar Carsamba aksamı 11:00-00:00 satleri arasında halı saha macımız ıcın lıstemızı acalım artık ve spora devam edelim haftasonu yediklerimizi eritelim :smiley:
Not:Maçımız Emekde Cumhuriyet Anadolu Lisesi Bahçesindeki sahaya taşınmısdır malum park ve saha sıkıntısı :smiley:

1- Murat Özbay
2- Salih Özen
3-B.Mehmet Üçkol
4-D.İzzet Canol
5-Mesut Köse
6-Savaş Tanır
7-Adil Evirgen
8-Tolga Ören
9-Serkan Aydoğan

Evet gecen haftadan fire veren olmaz sanırım dönüşleri alalım :smiley:

Etiketler

Fotoğraflara bayıldım, etkinlik yine mükemmel olmuş, her gezimiz çıtayı bir adım daha yükseltiyor ve bu sizin gibi cok güzel çok değerli abilerimin, kardeşlerimin özverileri ile içten samimiyeti ile gercekleşiyor.
Aranızda olamadığım için bu güzel dostluğu yasayamadığım için sizinle aynı samimiyeti sıcaklığı paylaşamadığım için ve aynı havayı teneffüs edemediğim için üzülsem de fotoğraflarda herkesin yüzündeki tebessüm, mutluluk ve keyif beni sizler kadar mutlu etti.
Bu gezide emeği geçen başkanımız savaş abiye mesut abi ye ve diğer güzel dostlarım abilerim ve kardeşlerime çok teşekkür ederim, emeniğinize ve özverinize sağlık, teşekkürler.

mozbay1907' Alıntı:
Evet arkadaslar Carsamba aksamı 11:00-00:00 satleri arasında halı saha macımız ıcın lıstemızı acalım artık ve spora devam edelim haftasonu yediklerimizi eritelim :smiley:
Not:Maçımız Emekde Cumhuriyet Anadolu Lisesi Bahçesindeki sahaya taşınmısdır malum park ve saha sıkıntısı :smiley:

1- Murat Özbay
2- Salih Özen
3-B.Mehmet Üçkol
4-D.İzzet Canol
5-Mesut Köse
6-Savaş Tanır
7-Adil Evirgen
8-Tolga Ören
9-Serkan Aydoğan

çağını yaz Mustafa Abiyi yaz..

Burak kardeşime ve Erkan abime harika fotolar için tekrar teşekkür ediyorum...
Ancak Erkan abi elinde daha ilginç fotolar olduğunu biliyorum ve onlarıda paylaşmanı bekliyorum :smiley:

mozbay1907' Alıntı:

1- Murat Özbay
2- Salih Özen
3-B.Mehmet Üçkol
4-D.İzzet Canol
5-Mesut Köse
6-Savaş Tanır
7-Adil Evirgen
8-Tolga Ören
9-Serkan Aydoğan
10-Y.Mustafa Abi
11-Çağın (2 kişi)

snsslh' Alıntı:
Burak kardeşime ve Erkan abime harika fotolar için tekrar teşekkür ediyorum...
Ancak Erkan abi elinde daha ilginç fotolar olduğunu biliyorum ve onlarıda paylaşmanı bekliyorum :smiley:
salih abi benim için büyük keyifti, o anları ölümsüzleştirmek,, aslı orjinalleri artık sende tam yetki, istediğin gibi kullanabillirsin abim deşifre serbest :smiley:

Tüm doğa tutkunlarını bir araya getiren Geleneksel Işık Dağı - Karagöl Kampımıza her yerden gelecek olan Off-Road tutkunu dostlarımızı da bekliyoruz, sizlerle birlikte 27-28 Nisan Ayında keyifli bir kamp gerçekleştirbilmeyi diliyoruz, sevgilerimizle

Ceranus - Zerrin Yiğiter

linkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95861.0

erka' Alıntı:
salih abi benim için büyük keyifti, o anları ölümsüzleştirmek,, aslı orjinalleri artık sende tam yetki, istediğin gibi kullanabillirsin abim deşifre serbest :smiley:

abi yetkiyi aldım benden günah gitti... ;)

hmmmm..benim ilk mesajım olacak burada..çok heyecanlıyım ...acaba ne desem ? selam herkese ...burası face den daha haraketliymiş...bide bu arada sorgun etkinliğinde emeği geçen herkese teşekkür ederim...

Herkese merhabalar..
Eğlenceli ve keyifli geçirdiğimiz pazar günü için özellikle organizasyonda emeği geçenler olmak yeni tanıştığım bütün arkadaşlara teşekkürlerimi iletirken zamanım elverdiği ölçüde ileriki organizasyonlarda aranızda olmaktan mutluluk duyacağımı belirterek selam ve saygılar sunuyorum....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR