Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,895
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

1-Murat balci L200 hardroad winc kilit halat
2- Erem XJ soft sadece XJ
3-Eray ROCKY hardhardroad Halat

Etiketler

YOLA ÇIKTIKLARINI YOLDA BULDUKLARINA DEĞİŞME, SONRA YOLDA KALIRSIN.Çok güzel bir söz.
SIRTINA POST ALIP DAĞA ÇIKMAYLA KURT OLUNMAZ. (Anonim)Buda güzel.
AKILSIZ ADAM NE AFFEDER NE UNUTUR, SAF ADAM ÖNCE AFFEDER SONRA UNUTUR.BİLGE ADAM AFFEDER AMA ASLA UNUTMAZ.(Thomas Szass)Bu nasıl.Buda güzel.
FAKİR OLMAK ŞEREFSİZ OLMAKTAN DAHA ONURLUDUR...Kızılderili atasözü...
DÜŞMANIN SANA VERECEĞİ ZARARI AZ ÇOK HESAPLAYABİİRSİN, AMA DOSTUNUN VERECEĞİ ZARARI ASLA HESAPLAYAMAZSIN.Ravza
KARAKALEM BAKIYORUM ARTIK İNSANLARA, ÇÜNKÜ ARTIK KİMİN NE RENK OLDUĞUNU BİLMİYORUM.(Outlaw)
HAYATTA DAHA YAPACAK ÇOK HATA VAR.AYNI HATAYI YAPMAKTA ISRAR ETME.(Outlaw)
BAZILARI MUTLULUĞU İNSANDAN YÜKSEKTE BAZILARI İNSANDAN ALÇAKTA ARARLAR.AMA MUTLULUK TAMDA İNSAN BOYUNDADIR.(Konfiçyüz)

Outlaw dan nameler...

PAZAR GÜNÜ MÜHYEDE GÜÇÇÜK BİR KIŞA MERHABA GEZİSİ, EFSANE ÇAY BAHÇESİNDE SEMAVER KEYFİ:smiley:)))))

İSİM ARAÇ SOFT/HARD TERCİHİ DONANIM

4-Cem Kılıç CANAVAR LAND hard/soft farktmez:smiley: full
5-Savaş ZJ soft 1 adet mapa:smiley:

GELMEK İSTEYEN LİSTEYE ADINI YAZABİLİR
BULUŞMA SAATİ ; 13,30
BULUŞMA YERİ ; ÖVEÇLER 4. CADDE NO 151 ELİT EMLAK (BENİM BÜRO YANİ)
İRTİBAT MURAT BALCI : 0 5335468842

outlaw06' Alıntı:
PAZAR GÜNÜ MÜHYEDE GÜÇÇÜK BİR KIŞA MERHABA GEZİSİ, EFSANE ÇAY BAHÇESİNDE SEMAVER KEYFİ:smiley:)))))

İSİM ARAÇ SOFT/HARD TERCİHİ DONANIM

4-Cem Kılıç CANAVAR LAND hard/soft farktmez:smiley: full
5-Savaş ZJ soft 1 adet mapa:smiley:

GELMEK İSTEYEN LİSTEYE ADINI YAZABİLİR
BULUŞMA SAATİ ; 13,30
BULUŞMA YERİ ; ÖVEÇLER 4. CADDE NO 151 ELİT EMLAK (BENİM BÜRO YANİ)
İRTİBAT MURAT BALCI : 0 5335468842
Eşlerimizide getiriyormuyuz.

Cem abi kefyekeder abi.Ben yaza kadar bizimkileri getiremem.Güççük kızım 17 aylık.Hemen çarpılıyor.Valla isteyen eşli isteyen bireysel gelsin.MURAT BAŞKAN NERDESİN YAW.SORULARA CVAP VERSENE:smiley:))

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Arkadaslar isim geregi Hakkari offroad grubuna katilmaya karar verdim. Onlar kuzu keseceklermis. Cayi yeraltinda icmeye cagirdilar. Beni bi semavere ikna edemezsiniz.

Size iyi eglenmeler. Camurunuz bol olsun.

outlaw06' Alıntı:
Hazır pişmiş fırından çıkmış ...Böyle bir araç düşünen kaçırmasın derim.
kardeş selam...
benim jeep(97 yeşik 4.0) im de eğer ilk çalıştırırken tüm ışıkların sönmesini beklemeden marşa basarsan abs ışığı yanıyor sendeki sorunda böylemi başladı yoksa normalmi bilemedim...
ayrıca tarın gelmek isterdim ama foruma yazdığım gibi uçmaya gideceğim:(
kazasız arızasız eğlenceler...
ve son olarak bizim grup da haydar ve sinan kardeşler var bilyorsundur kesin akgün ün sokağının sonunda ve bu işin uzmanı aklında olsun..
işiin uzmanı ve çok kaliteli güzel insanlar...
işçilikleri on numara...

020620122235.jpg

ferhard' Alıntı:
kardeş selam...
benim jeep(97 yeşik 4.0) im de eğer ilk çalıştırırken tüm ışıkların sönmesini beklemeden marşa basarsan abs ışığı yanıyor sendeki sorunda böylemi başladı yoksa normalmi bilemedim...
ve son olarak bizim grup da haydar ve sinan kardeşler var bilyorsundur kesin akgün ün sokağının sonunda ve bu işin uzmanı aklında olsun..
işçilikleri on numara...
Ferhat hocam sinanla haydar ı tanıyorum.Onlarla 1-2 geziye gitmiş, beraber yiyip içmişliğimizde var.Kocausta yıda tanırım.Elbette onlarda dostumuz dükkanlarına gidilir, iş yaptırılır, çayları içilir.Ama benim aracın 2007 den beri akgünde kaydı var.Bu arada sanayide anıl egzos recai usta dayımdır.Akgün amcayla iyi tanışıyor.Aracın bakımları orda devam etsin istedim.
Soruna gelince.Zaten marşa basınca lambalar komple yanar ve en sonda abs söner.Benim sorun babs nin önce çok uzun yanık kalması, sonra arada hiç sönmemesi ile başladı.1-2 haftadır böyleydi.Ama son 3-4 gündür yanıp hiç sönmemeye başladı.Beyin arızalanmış.Daha çok cep telle fazla konuşmak etkiliyormuş.Tamitr ol-du sıkıntı yok.Sanada iyi uçuşlar.Birdahakine inşallah:smiley:

ferhard' Alıntı:
kardeş selam...
işçilikleri on numara...
sağol kardeş...
akgün abiyi ben de çok uzun zamandır tanırım bu işin erbabıdır...
ne güzel ortak arkadaşlarımız var....
sadece abs ne kadara mal oldu?...
ay sonuna doğru paraşütçüler-off road çılar motorcular-traking ve fotoğrafçıları kağsayan bir etkinlik düşünüyorum ona göre sen de kendini ve bizim tarzımızdaki haberdar et...
çok güzel bir ortam olacak insallah...

Sadece abs tamiri 225 tl.Umarım güzel bir etkinlik olur.Elimizden geleni yaparız tabi.Sanırım senle tanışıyoruz.Bu bahar nisan gibi güvenç göleti gezisine gelmişmiydin?Ben X5 le gelmiştim.Siyah araba.Yanılıyorda olabilirim

Merhaba,Murat bey telefomnunuzu aldım büyük ihtimalle yarın aranıza katılırım,aracın xj...

Bi arkadaşım jimny almak istiyor yarında jimny ciler toplanacakmış aynı bölgede yani siteden 2 grup olacak o tarafta...

ferhard' Alıntı:
sağol kardeş...
akgün abiyi ben de çok uzun zamandır tanırım bu işin erbabıdır...
ne güzel ortak arkadaşlarımız var....
sadece abs ne kadara mal oldu?...
ay sonuna doğru paraşütçüler-off road çılar motorcular-traking ve fotoğrafçıları kağsayan bir etkinlik düşünüyorum ona göre sen de kendini ve bizim tarzımızdaki haberdar et...
çok güzel bir ortam olacak insallah...

doğrudur kardeş güvenç de tanışmıştık...
ben de hatırlıyorum seni...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR