Eşlerimizide getiriyormuyuz.outlaw06' Alıntı:PAZAR GÜNÜ MÜHYEDE GÜÇÇÜK BİR KIŞA MERHABA GEZİSİ, EFSANE ÇAY BAHÇESİNDE SEMAVER KEYFİ)))))
İSİM ARAÇ SOFT/HARD TERCİHİ DONANIM
1-Murat balci L200 hardroad winc kilit halat
2- Erem XJ soft sadece XJ
3-Eray ROCKY hardhardroad Halat
4-Cem Kılıç CANAVAR LAND hard/soft farktmez full
5-Savaş ZJ soft 1 adet mapa
GELMEK İSTEYEN LİSTEYE ADINI YAZABİLİR
BULUŞMA SAATİ ; 13,30
BULUŞMA YERİ ; ÖVEÇLER 4. CADDE NO 151 ELİT EMLAK (BENİM BÜRO YANİ)
İRTİBAT MURAT BALCI : 0 5335468842
Çamurdan çok semaver sohbetifrontera 78' Alıntı:sizlere iyi eğlenceler bol camurlar
kardeş selam...outlaw06' Alıntı:Hazır pişmiş fırından çıkmış ...Böyle bir araç düşünen kaçırmasın derim.
Ferhat hocam sinanla haydar ı tanıyorum.Onlarla 1-2 geziye gitmiş, beraber yiyip içmişliğimizde var.Kocausta yıda tanırım.Elbette onlarda dostumuz dükkanlarına gidilir, iş yaptırılır, çayları içilir.Ama benim aracın 2007 den beri akgünde kaydı var.Bu arada sanayide anıl egzos recai usta dayımdır.Akgün amcayla iyi tanışıyor.Aracın bakımları orda devam etsin istedim.ferhard' Alıntı:kardeş selam...
benim jeep(97 yeşik 4.0) im de eğer ilk çalıştırırken tüm ışıkların sönmesini beklemeden marşa basarsan abs ışığı yanıyor sendeki sorunda böylemi başladı yoksa normalmi bilemedim...
ayrıca tarın gelmek isterdim ama foruma yazdığım gibi uçmaya gideceğim
kazasız arızasız eğlenceler...
ve son olarak bizim grup da haydar ve sinan kardeşler var bilyorsundur kesin akgün ün sokağının sonunda ve bu işin uzmanı aklında olsun..
işiin uzmanı ve çok kaliteli güzel insanlar...
işçilikleri on numara...
sağol kardeş...ferhard' Alıntı:kardeş selam...
benim jeep(97 yeşik 4.0) im de eğer ilk çalıştırırken tüm ışıkların sönmesini beklemeden marşa basarsan abs ışığı yanıyor sendeki sorunda böylemi başladı yoksa normalmi bilemedim...
ayrıca tarın gelmek isterdim ama foruma yazdığım gibi uçmaya gideceğim
kazasız arızasız eğlenceler...
ve son olarak bizim grup da haydar ve sinan kardeşler var bilyorsundur kesin akgün ün sokağının sonunda ve bu işin uzmanı aklında olsun..
işiin uzmanı ve çok kaliteli güzel insanlar...
işçilikleri on numara...
ferhard' Alıntı:sağol kardeş...
akgün abiyi ben de çok uzun zamandır tanırım bu işin erbabıdır...
ne güzel ortak arkadaşlarımız var....
sadece abs ne kadara mal oldu?...
ay sonuna doğru paraşütçüler-off road çılar motorcular-traking ve fotoğrafçıları kağsayan bir etkinlik düşünüyorum ona göre sen de kendini ve bizim tarzımızdaki haberdar et...
çok güzel bir ortam olacak insallah...