Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 653,010

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Mesut abi başkanlığa en büyük aday Erem abiydi yazık oldu Olağan üstü genel kurul istiyoruz

Abi döner dolaşır bu olay bana patlar... Niye çektin, niye yayınladın falan diye :D

mesut kose' Alıntı:
Ya yaziktir hepte cocuga yuklenmeyelim, baksaniza Ereme Savasi nasilda yakasindan tutup cekmis kendine ;D ;D ;D

Haklı olabilirsin Mesut abi resme bidaha bakalım.

image.jpg

Arkadaşlar resme bidaha baktım da Erem abi Savaş'ın yakasını toplamış. Diğer ahaliye çaktırmadan gülümseyerek "Savaş ne yapıyorsun kıracam şimdi bitarafını" der gibi

Dcanol' Alıntı:
Arkadaşlar resme bidaha baktım da Erem abi Savaş'ın yakasını toplamış. Diğer ahaliye çaktırmadan gülümseyerek "Savaş ne yapıyorsun kıracam şimdi bitarafını" der gibi

Öpüjeeemmmmm :smiley::smiley::smiley:

snsslh, serdar06, Dcanol, mesut kose, mozbay1907, mdr, bkocoglu ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte

Konuyu inceleyen 2 ziyaretçi kim acaba :smiley: :D

snsslh' Alıntı:
snsslh, serdar06, Dcanol, mesut kose, mozbay1907, mdr, bkocoglu ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte

Konuyu inceleyen 2 ziyaretçi kim acaba :smiley: :D

Ya vallahi ama guldum aksam aksam hanim soruyor ne oluyo diye gecistiriyorum

Takim eslestirmelerine baksaniza kim kimle eslesmis ;D

Savaş Cherokee' Alıntı:
Mesut;ibi ibi
Savaş;İttirim seni
Mesut;Eş istersen?
Savaş;Beğendiğin?
Mesut;Burak
Savaş;Salih
Mesut;Murat
Savaş;Erem
Mesut;Erkan
Savaş;Erkan abi
Mesut;............................. Böyle:>)Pahlavasına maç!!!!!
-Penaltılarda abanarak vurmak yok
-Topu atan getirir
-Yazıturayla değil uzağa tüküren maça başlar
-3 faul bir penaltı vs vs vs falan da olacağmı? :smiley:))

Çok dikkatlisin Mesut Abi :smiley:

serdar06' Alıntı:

Diyebilirdik ama Savaş alkole karşı etkinliklerde kesinlikle yasak keşke içeydi de sarhoştum falan deyip yırtardı. Ama tamamen özgür iradesiyle yapılan bir eylem İstersen resme bir daha bakalım

image.jpg

Offf karnım ağrıdı resmen eşleşmede çok iyi yakalnmış ama başkan sessizliğini koruyor hala :smiley:

Herkese iyi geceler, haftasonu dikilitas goleti

http://www.youtube.com/watch?v=KA-ocEgoA8U

http://www.youtube.com/watch?v=HHBw7QFBe10

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR