evet abim aynen öyleerka' Alıntı:mustafa o çamuru bir yerden hatırlar gibiyim.. burak mı atmıştı onu sana ?![]()
Savaş Cherokee' Alıntı:Arda bey umarız eğlenmişsinidir.7 veya 14 nisanda 9, büyük etkinliğimizde buluşmak üzere diyelim.
çok teşekkür ederim inşallah devamı daha güzel olacak hep berabersnsslh' Alıntı:Mustafa, çamurun hayırlı olsun![]()
burak mehmet' Alıntı:Ne pis adammısım kendimi kırlenıyorum yetmıyomus gibi....
Savaş hocam tamam tamam Burak kardeşimin çok desteği vardı bu olayda ama benimde cabalarım atlamamak lazım ona göre park ettim be yaaSavaş Cherokee' Alıntı:Vatana millete hayırlı olsun.Burak efendinin marifeti![]()
Büyük etkinliklerimiz; buradan (internetten) muhabbet ettiğimiz, daha evvel reelden tanışmadığımız, lakin; gurubumuzun politikasını sayfaları inceleyerek benimseyen herkese açıktır.Elbette gelebilirsiniz.Araçlarımızın % 70 i standart zaten sıkıntı yaşamazsınız.Büyük etkinliklerimiz piknik kıvamında geçiyor.Sadece yemek işinden sonra bir alan belirlenip o alanda; sadece isteyenler küçük çaplı offroad yapıyor.Daha ağır offroad ı büyük etkinliklerde değil 8-10 araçlık ara buluşmalarda yapıyoruz.Ama varsa çekme halatınız vs getirmeniz herkesin faydasınaardakaan' Alıntı:Savaş hocam, güzeldi ancak tek başına çok da keyifli olmuyor. 9. Büyük etkinliğin yeri ve içeriği belli midir? Ön hazırlık gerekli midir? Amatörlere açık mıdır? Zorluk seviyesi nedir? Gerekli ekipmanım (vinç, doğru lastikler vs.) henüz yok çünkü. Olmadı zor etaplara katılmam şu aşamada.
Savaş Cherokee' Alıntı:Büyük etkinliklerimiz; buradan (internetten) muhabbet ettiğimiz, daha evvel reelden tanışmadığımız, lakin; gurubumuzun politikasını sayfaları inceleyerek benimseyen herkese açıktır.Elbette gelebilirsiniz.Araçlarımızın % 70 i standart zaten sıkıntı yaşamazsınız.Büyük etkinliklerimiz piknik kıvamında geçiyor.Sadece yemek işinden sonra bir alan belirlenip o alanda; sadece isteyenler küçük çaplı offroad yapıyor.Daha ağır offroad ı büyük etkinliklerde değil 8-10 araçlık ara buluşmalarda yapıyoruz.Ama varsa çekme halatınız vs getirmeniz herkesin faydasına![]()
Umutcan biz mangalı bırakıp sizi izledik artık.Nasıl bir yeme aşkıdır anlamadımki!38 dak non stop indirdiniz vallaUmutcan' Alıntı:Bence büyük etkinlik benim için spontandan daha tehlikeli, çamurda karda saplanmakdan korkmuyorum ama bir mangal sucuğu yiyip mide fesadı geçireceğim diye korkuyorum![]()
erkan buralar nereler gidiyorsun bizimde canımızı çektiriyorsun olmazki ama böyle ;Diroqua' Alıntı:Herkese iyi akşamlar.
Dün akşam süperdi, çok gülmekten çenem ağrıdı gece boyunca![]()
ersngzl_06' Alıntı:erkan buralar nereler gidiyorsun bizimde canımızı çektiriyorsun olmazki ama böyle ;D