Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 656,635
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

turgay0623' Alıntı:
Arkadaşlar ANOFF sayfasını keyifle takip ediyorum.
Muhabbetiniz daim olsun.
Erkan hocam gezmedik yayla, zirve bırakmamışsın, fotoğraflar harika vesselam.

Turgay bey her fırsatta imkanlar el verdiği sürece kaçmaya calışıyorum

Etiketler

Karataş dağı

P5210055.JPG

P5210058.JPG

P5210063.JPG

P5210068.JPG

Erkan, bu Karataş Dağı çok güzelmiş. Oraya bi gezi düzenle de gidelim kamplı falan :smiley:

Erkan hocam,
Sen fırsat buldukça dağlara değil,dağlardan fırsat buldukça,kaçabildikçe şehire iniyorsun gibime geliyor sanki.
Abi Işık dağında evden daha fazla vakit geçiriyorsun.
Helal derim...

serdar06' Alıntı:
Erkan, bu Karataş Dağı çok güzelmiş. Oraya bi gezi düzenle de gidelim kamplı falan :smiley:

Serdar abi şuan 70 cm ile 1,5 -2 metre aralığında donmuş kar var ana yoldan cıkıp 100 metre bile gidemiyoruz nisan ortasında bile gidilebilirmi şüpheli ama zaman içinde kamplı yada kampsız bir gezi düzenleriz :smiley:

salih yardımcı' Alıntı:
Erkan hocam,
Sen fırsat buldukça dağlara değil,dağlardan fırsat buldukça,kaçabildikçe şehire iniyorsun gibime geliyor sanki.
Abi Işık dağında evden daha fazla vakit geçiriyorsun.
Helal derim...

Salih abim ayda en az 1 kere kaçıyorum eğer izin günlerim bizim gurubun etkinliklerine uyarsa sizlerle gidiyorum uymazsa da mecbur tek araçla gidiyorum, sıkılıyorum bu koca şehirde, inan abi ankara nın içinde mutlu olarak gittiğim ne bir alışveriş merkezi ne cafe ne de başka bir yer var bu gittiğim yerlerde mutsuz olacağım ve harcayacağım 3-5 kuruşun üzerin 1-2 kuruş daha ekliyorum sabah dan akşama kadar sıkılmadan ve oldukca mutlu olarak eğlenerek geziyorum bir alış veriş merkezine girdiğimde 1 saat sonra uyuz gibi kaşınmaya başlıyorum sıkıntıdan :smiley: :D birde ankarada gidilebilecek yerler oldukça kısıtlı

Serdar abi 10 martta durum bu yaylalarda gecen hafta cok sevdiğim bir abim gitmişti yürüyerek, bu hafta yine kar yağar buralara

63971_10151392650633558_80575681_n.jpg

225451_10151391386713558_1208070189_n.jpg

249324_10151391375898558_1219558633_n.jpg

429673_10151392575743558_1952252395_n.jpg

482155_10151392902183558_178417800_n.jpg

Savaş Cherokee' Alıntı:
Aşkitom esas işkembe zaten sahanda olur.Ama sen SANAH yazmışsın.Onu diyiverdiydim:smiley:
AAA klavyenme tukureyyım ozaman gene sürmüş.
Günaydın kızımın dünyadaki 40.gününden.

Günaydın sevgili Anoff ailesi.

Burak kırkı çıktı ha maasallah, Allah cc. Guzel yaşlar güzel bir hayat nasip etsin minik İnciye.

burak mehmet' Alıntı:
AAA klavyenme tukureyyım ozaman gene sürmüş.
Günaydın kızımın dünyadaki 40.gününden.

Masallah Burak allah analı babalı buyutsun. Guzel kız olacak da sana benzemezse :smiley: Annesine ceksin :D:D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri