Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
ANOFF un harika bireyleri, abilerim ,kardeşlerim dün için HERKESE tek tek teşekkür ederim.Yine mükemmel bir etkinlik yaptık.Yine göz göze her geldiğimizde yüzümüzde güller açtı.Yine güzel kalplerin yüzlere vurduğu insanların içinde kalbimizin ruhumuzun pası kiri silindi.Çamurlara battık, derelerden geçtik, Mesut abinin meşhur saç kavurmasından ağzımızın suyu aka aka yedik, sanırım 4-5 kg kadar çekirdek tükettik vs vs vs.İlker kardeşimi az evvel aradım gidip aracını çekelim diye.Sağolsun Murat Özbayla gece evinin önüne çekmişler bizden sonra.İNANIN HEPİNİZİ ŞİMDİDEN ÇOK ÖZLEDİM.Ve bir kere daha anladıkki bu gurup bambaşka ve bu guruba girmek te herkese nasip olmayacak.Baya bir samimiyet, nezaket, sevgi sınavından geçilmesi lazım bu guruba girmek için.Çünkü buradaki insanlara başka türlü ayak uydurulmayacağı her etkinlikte bir kere daha ortaya çıkıyor.
-Organizasyona katılan tüm üyelerimize
-Her işe koşup olayı sahiplenmesinden dolayı Orhan abimize(adam sünger sabun almış Sefa abiyle sacları yıkıyor

-Herkesten önce ben yaparım diyen yemekte kolları sıvayan Erem,Salih Yardımcı abiye
-İlkerin aracını mühye ÇEKİRDEK DEREDEN sokulluya kadar çeken Murat Özbaya
-Namı türkiye çapına ulaşan Meşhur saç kavurması için Mesut abiye
-Bizim benimsediğimiz, bizi benimseyen ve Salih Özenle beraber sacı karıştırıp kavuran Eflatun abiye
-Aracıma şeref veren Erem abi ve kardeşine
-Araçların tamir bakım ve servisi ile alakadar olan Erkan abime

-Yeeendım dereye taşş bulamadım diyip dereye inen Çağına

-Adrenalin yaşatıp aracını bozan İlker e
ve herkese teşekkürler.Allah birlikteliğimizi bozmasın.Şu saatten sonra bir kere daha anladım ki GURUBA ÜYE ALIRKEN ARTIK ÇOK DAHA DİKKATLİ VE SEÇİCİ DAVRANACAĞIM.ÇÜNKÜ BU ATMOSFER ASLA BOZULMAMALI.
Herkese selam ve saygılarımla