Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 656,663

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Günaydın iyi pazarlar herkese,

Lastik ebatları dönüştürmede kullanılan guzel bir uygulama

http://www.dakota-truck.net/TIRECALC/tirecalc.html

Saat 4 de Savas abi ve Serkan Aydoğan ile mühyede bulusucaz . Gelmek isteyenlere duyurulur :smiley:

Burak, namı diğer Tosun paşanın kızı Jımnıye Umay hanımın hediye listesidir.

LİSTE;Savaş,Mesut,Yiğit,Dinçer,Murat Özbay, Erkan Nezir, Erkan eroğlu,Salih Yardımcı,Çağın ,Aytaç, Dalca,Ersin Güzel,Şener Suzi,Oytun,Erem Abi,Veysel,Salih özen.
Arkadaşlar listeye isim yazanlar lütfen kısa sürede mangırları bana ulaştırsın.Etkinliğe daha 1 ay var.İnanın kalkar evinize gelirim.Paramı yollayın kardeşim:smiley:))))))))))))))
LİSTE KAPANMIŞTIR İSİM YAZMAYINIZ.GEREKEN MİKTARA ULAŞILDI.HERKESE YÜREKTEN TEŞEKKÜRLER...

günaydın arkadaşlar..

423196_388131297880692_171355779_n.jpg

outlaw06' Alıntı:
bunu sür bütün bedenine ömür boyu banyo yapma:smiley:))))))))
dışardan gelene tamamda içerden çıkana karşı abdesti zorlar abim ömür boyu banyo yapmamak :D Hamama gidelimmi ?

Erkan abi sen beni öldüreceksin...Yaw nerden buluyorsun anlamadım.ntse bizimkide net.biz asurluların internet hattına mı bağlanıyoruz?günaydın abi, günaydın millet

outlaw06' Alıntı:
Erkan abi sen beni öldüreceksin...Yaw nerden buluyorsun anlamadım.ntse bizimkide net.biz asurluların internet hattına mı bağlanıyoruz?günaydın abi, günaydın millet
savaş abi ilk geldiğinde arşivi göreceksin ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Çevrimiçi üyeler

Geri