KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Monti hocam dikmen cad. den aşağı inerken ışıklarda; emniyete gelmeden sağdaki shell.tabancaların önünden geç araç kuyruğunu görürsün zaten yıkamaya inen yolda.orda aksesuarcı var.geçen hafta kampanya yapmıştı 189 tl ye ön cam hariç 5 camı yapıyor.renk ve ton seçeneği de çok filmlerde.Murat audiye yaptıracaktı aradım hakkarideydi.6-7 yıldır yakıtı hep ordan alıyorum ama aksesuarcıyla pek işim olmadığından tanımıyorum ama sonuçta iyi bir yer.hala aynı fiyatsa süper...
Benden de herkese günaydın da ;Murat şimdi yazar saat 12,22 diye.Kardeşim inan inanma ben sabah en geç 7,30 da kalkan biriyim.Çok zaman bu 6,30-7 civarıdır.Ama intrnete bu saatlere kadar sadece iş için giriyorum
Arkadaşlar
7 Ekim Pazar günü saat:9.00'da Konya yolunda bulunan opette buluşup,
Gölbaşına ata binmeye oradan'da Beynam ormanlarına gitmeyi planlıyoruz.
Yemek alışverişinide toplu yapalım.
Bende Ankara'da yaşıyorum. 5,9 cherokee kullanıyorum. Kendimce bişeyler yaptırdım bende. Pazar günü bende katılmak isterim. Fakat Konya yolunda 2 tane Opet var hangisinde buluşma olacak. Teşekkürler
Arkadaşlar
7 Ekim Pazar günü saat:9.00'da Konya yolunda bulunan opette buluşup,
Gölbaşına ata binmeye oradan'da Beynam ormanlarına gitmeyi planlıyoruz.
Yemek alışverişinide toplu yapalım.
Bende Ankara'da yaşıyorum. 5,9 cherokee kullanıyorum. Kendimce bişeyler yaptırdım bende. Pazar günü bende katılmak isterim. Fakat Konya yolunda 2 tane Opet var hangisinde buluşma olacak. Teşekkürler
Hocam merhaba.Murat balcıdan 05335468842 tüm bilgiler alınabilir.Yada zaten yazınızı okuyup buraya yazar.Bizim araçlarda standart zaten.Çok zorlu yerlere girip çıkmıyoruz.Maksat yeni dostlarla da tanışıp güzel bir gün geçirmek...
Sivrihisar Dağlarında Kaslarımı Gevşettim ( Amortisörleri ve Makasları)
Ohh be Dünya varmış aracın esnemesi yerine geldi,
Gaz yemeye başladı, Şehirde Paslanmış bu Asistan (L200 ün adı)
Resimleri ekliycem şimdi.
Pazar Günü Buluşma Yeri
Bayındır Hastahanesini geçince ilk opet (Konya Yolunda)
Sivrihisar Dağlarında Kaslarımı Gevşettim ( Amortisörleri ve Makasları)
Ohh be Dünya varmış aracın esnemesi yerine geldi,
Gaz yemeye başladı, Şehirde Paslanmış bu Asistan (L200 ün adı)
Resimleri ekliycem şimdi.
Pazar Günü Buluşma Yeri
Bayındır Hastahanesini geçince ilk opet (Konya Yolunda)