Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,649
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

salih yardımcı' Alıntı:
Grubumuzun kalitesine yakışır düzeyde çok şahane bir etkinlik oldu.

Başta Savaş abi,Mesut abi,İsmail bey olmak üzere Emek ve Destek veren (Omuz veren,Kürek vuran, mangal yelleyen,ateşe odun atan,nevalesini bölüşen,)
Güzellikleri ve mutluluklarını paylaşan bundan da keyif alan herkese teşekkürler.
Sevgi ve Saygılarımla...

Sağol Salih abi, cansın...

Etiketler

outlaw06' Alıntı:
HERKESE SELAM VE YÜREKTEN SEVGİLER
-Dün offroad turu için yol açma mücadelesi verip akşam 8 e kadar dağda batan araçlarını ve araçları kurtarmaya çalışan Mesut, İsmail abiye YÜREKTEN teşekkürler
-Gezimize katılan herkese selamlar teşekkürler
-Gurubumuzun eski üyesi olan, daha önce bizimle gezilere katılan isimlerini tek tek yazmama gerek olmayan, zaten kendilerini biliyorlar, telefonumda telleri kayıtlı telleşiyoruz, sosyal hayatta görüşüyoruz, yiyip içiyoruz ABİLERİME, KARDEŞLERİME beni bu etkinliktede yalnız bırakmadıkları, aileleri sevdikleri ile o muhteşem doğa atmosferini ve güzellikleri hep beraber bir kere daha yaşadığımız için yürekten teşekkürler.
-Dün ilk defa tanıştığımız ,özverileri, samimiyetleri ve gezi kültürleri nedeni ile , akşam 8 e kadar sıkıntılara ortak olmaları ile kalbimi kazanan Burak kardeşime(XJ), Barış Beye (Defender), Salih beye (Freelender),Serkan ,Selami beye (lada), ayrıca teşekkür diyorum.
-Acemiyim,yeniyim demesine rağmen dün batan 3 araçla akşam 8 e kadar uğraşan Otun beye hassaten teşekkürler.
Sevgili dostlar aylardır (geçmiş yıllara dayanan sıkıntıları, tecrübeleri,diğer guruplarla geçirilen mesaileri saymazsak) bu gurubun ayağa kalkması, birlik-dirlik oluşması, güzel organizasyonların olması için uğraşıp didiniyoruz.Sanki ekmeğimiz suyumuz burdan geliyormuş gibi;20-30 araç,50-60 kişi gelsin eğlensin ,dostluk kardeşlik gelişsin, insanlar saçma şeyler yerine doğada nefes alıp mutlu olsun diye çabalıyoruz.Çok güzel noktalara geldik.Farkındayız yada değiliz şu ana kadar sanırım 29 araçla etkinliğe giden ilk gurubuz.Herkese yürekten teşekkürler.
-Ama; defalarca yazmamıza rağmen ;alkol odaklı gelmeyiniz diye ricalarımıza rağmen etkinliği düzenleyen bizler olarak bu çağrıya kulak verilmemesi beni gerçekten üzdü.
-Offroad alanı keşfine giden araç dönmeden (hiçbiri bizim eski guruptan olmayan)peşine giden ben dönmeden; 7 aracın sırf kendi keyifleri dahilinde peşimize gelip bizi sıkıştırması, km lerce 7-8 aracın geri geri çıkmasına vesile olması da herhalde heyecandan olsa gerek.
-Orada olacak en ufak aksilikte SAVAŞ düzenledi bu etkinliği, birinin parmağı kanasa; sen düzenledin kardeşim deneceğini herkes çok iyi biliyor.Bu anlamda orda en korkak, en temkinli benim.Bunu anlamanızı dilerim.
-Çok kere; bu gurupta 13-15 kişi candan, yürekten samimi oldular, bir atmosfer oluşturmayı başardılar, yeni geleceklerde lütfen orda 2-3 kişi ile muhabbet edebilsin dememize rağmen herhalde daha ilk buluşma olması nedeni ile çok uzak duran arkadaşlar oldu.Sanırım zamanla aşarız.
En güzel yerde en güzel etkinliği yapmak için ;muhteşem bir doğası olan, şömineli kapalı alanı olan, ne tarafa sürsen kar offroad :smiley: dan ibaret bir yere alnımızın akı ile 2 kre evvelden keşfe gidip, kapalıyız denen bir mekanı, suları donmuş, su kazanı ısıs kazanı arızalı bir mekanı yalvar yakar açtırdık, bir ton masraf ettik, 12 tl olan giriş ücreti için dahi;gurubu düşünerek yüzümüzü yırtıp pazarlık ettik 10 tl ye düşrdük; şahsım adıma konuşmak gerekirse;eski arkadaşlarımı abilerimi tenzih ederim bende yeni katılan dostlardan bir teşekkür beklerdim:smiley:Garip!Bu kadar emek, mesai çaba:smiley:))
HERKESE YÜREKTEN SEVGİ SELAMLAR
Al benden sana bi teşekkür daha yahu :smiley: 46 oldun işte...

çok güzel bir gün çok güzel bir organizasyon teşekkürler savaş bey teşekkürler mesut bey... yüreğinize sağlık...

SN850454.JPG

Sevgili Savaş abi ve Mesut Abi,

Sizlerle birlikte olabildiğim bu ilk etkinlikte herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve organize edilmiş, bu gerçekten emek ve zaman ister. Ayrıca yukarıdada belirttiğiniz gibi bu kadar aracın ve kişinin sorumluluğunu almakta yürek ister. :smiley:
herşey çok güzel ve nezihti. ikinizede özverileriniz için çok teşekkürler.

sevgili dostlar abiler kardeşler başta savaş ve mesut bey 'e canı gönülden teşekkür eder emeklerinden ve özverilerinden dolayı haklarını helal etmelerini dilerim dost ve samimi sohbetler eşliginde ben şahane bir gün geçirdim organizasyon kusursuzdu burdan emegi geçen herkese sonsuz teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR