Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,842

Etiketler

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

outlaw06' Alıntı:
Ersincim hayırlı olsun arkadaşım.Bahsettiğin araçmı bu? Tekerlerini beraber eskitelim:smiley:Keşke düzceye gelseydiniz.Sende Erkanda kayboldun.Süperdi:smiley:
teşekkürler savaş abi evet bahsettiğim arac bu pazar gece iş başı oldugu için yakın cevrede aracı ufak bir test ettim, vakit olsaydı gelmek isterdim resmilere baktım gitmiş kadar oldum teşekküler :smiley:

jeomad' Alıntı:
@sefer

Sefer bey bu kez yarışa katılmadınız mı ?

murat hocam katılabilecek kafa dengi bir arkadaş yoktu dersem :D

işin şakası geçen sene ki masraflar bana yetti ayrıca yarışcılar biraz daha profesyonel araçlara sahipti ve kask falan isteniyordu :smiley: pazar günü erken bitse idi su geçişi falan yapmayı düşünüyordum ama biz saat 18.00 gibi ayrıldık yarışma hala devam ediyordu.

ttos' Alıntı:
savas ve çiğdem hanım ilginiz için tesekkur ederiz ancak bir türlü bir çay içmeye bile gelmediniz ;) bu seferkin de birlik oluşturamadık bir dahaki sefere hepberaber hareket edip ortamı paylaşalım :smiley: resimlerinizden müsaadeniz ile bilgisayara indirip kullanmak isterim :smiley:
Sefer abi ilk geldiğimde mangalıma köz aldım ya:smiley:))))))))) Şaka bir yana ; ben oraya gelene kadar ertan da çiğdem de arayıp durdu sağolsunlar Mecburen onlara katıldım.Dünde izah ettiğim gibi siz 3 aileydiniz kımıl kımıl çocuklar hoplaşıyordu pekte rahatsız etmek istemedim.Beni bekleyen fanatik genç guruba takıldım.Sağol abi:smiley:

Yarışa 40 araç alındı.Madem 40 araç alacaktınız c.tesi başlasaydı diye düşünüyorum.Biliyorsunuz ki 10-15 araç izledikten sonra biraz spontanlaşıyor zaten olay.Biz 35 araç falan izleyip çıktık.Yol üzeri geredeye uğradık ordada bulunalım bir bakalım diye ama gerede dağılmıştı.Kırılan son 1-2 araç çekiciye yükleniyordu:smiley:

frontera 78' Alıntı:
teşekkürler savaş abi evet bahsettiğim arac bu pazar gece iş başı oldugu için yakın cevrede aracı ufak bir test ettim, vakit olsaydı gelmek isterdim resmilere baktım gitmiş kadar oldum teşekküler :smiley:
Bu hafta kızılcahamamda yarışlar var c.tesi-pazar.İnşallah orda görüşürüz dostum.

Bu hafta sonu amasyaya memlekete gidecegim aranızda olmayı çok işterdim gölbası yakınlarında havalar sogumadan herkezin katıla bilecegi bir etkinlik yapmaya ne dersiniz .

frontera 78' Alıntı:

ersin yeni aracın hayırlı olsun kazasız belasız kullan,pazar gunu gordum aracını ,eryamanda yanımdan gectım maşallah diri duruyor aracın

cemklc' Alıntı:
Bu hafta sonu amasyaya memlekete gidecegim aranızda olmayı çok işterdim gölbası yakınlarında havalar sogumadan herkezin katıla bilecegi bir etkinlik yapmaya ne dersiniz .
Cem bey yolunuz açık olsun.Hayırlısı diyelim.1 ay sonra düzcede yine büyük etkinlik var nasipse orda buluşuruz.Bu arada bizde büyük bir ankara etkinliği yapma planı aşamasındayız nasipse 1 aya kadar hep beraber yapalım...

Nerde bu cemaat:smiley: Arkadaşlar bu hafta kızılcahamam için organize olsak, gurubumuzla ve gurubumuzun sakinleri ile hep beraber hareket etsek, orda bir bütünlük kursak nasıl olur?Sözüm herkese sadece tanıdıklarımıza değil...

Beyler Kızılcahamam daki yarışı kaçırmayın üzülürsünüz :p

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR