AnkaraKamp [HASHTAG]#OutdoorGenel[/HASHTAG] Katılmak isteyen olursa bu linki verebilirsiniz.
Bu linki tıklayarak katılabilirsiniz
AnkaraKamp [HASHTAG]#OutdoorGenel[/HASHTAG] Katılmak isteyen olursa bu linki verebilirsiniz.
Bu linki tıklayarak katılabilirsiniz
Merhaba eşimle beraber Ankara çevresinde sık kamp atıyoruz isterseniz bize eşlik edebilirsiniz.
Merhaba ilgili link çalışmıyor galiba benide gruba eklerseniz bende fırsat buldukça katılmak isterim saygılarımla
Merhabalar,
Ben de Ankara'da bir kamp grubu arıyorum. Yukardaki linklere baktım ancak çalışmıyor gibi. Güncel olarak herhangi bir whatsapp ya da facebook grubu var mı aktif olan. Beni de dahil edebilirseniz sevinirim. Özellikle hafta sonu 1-2 günlük kamplara, Ankara civarında olan; katılmayı çok isterim.
Gruba nasıl katılıyoruz?Merhabalar,
AnkaraKamp [HASHTAG]#Duyuru[/HASHTAG]
linkinden sadece kamp duyurularının paylaşıldığı gurubumuza
AnkaraKamp [HASHTAG]#OutdoorSohbet[/HASHTAG]
linkinden ise outdoor sohbet grubumuza katılabilirsiniz.
Kampçılık Ankara Herkese Açık Grup | FacebookAnkara ve çevresinde haftasonlari kampa gidebileceğim arkadaşlar arıyorum. Var mıdır bizden birileri?
selamlar. Ben de Ankara'dayım. önümüzdeki hafta için plan yapabiliriz isterseniz. Birkaç kişi de bize katılırsa çok zevkli olur. yedigöller revaçta ama hafta sonları bayaa kalabalık oluyormuş. Ben o yol üzerinde kamp atmak istiyorum. kamp yerleri konforlu tabi ki ama bence kamp yapmaktan uzak yerler. 7atakan@gmail.com mail adresim. bize katılmak isteyenler mail yoluyla ulaşabilirler...
Bu sene Likya yolunun başına kadar gelmiştik ama gruptakiler vaz geçti. ölüdenizin sonunda kamp yasağı olan biyer var oradan başlayıp antalyaya kadar olan kıyıda kamp yaparak geçirdik vaktimizi. çok zevkliydi.
Teşekkürler,üye oldum.
Rica ederimTeşekkürler,üye oldum.