Ynt: Ankara İvedik'ten Güncel Fotoğraflar ve Bilgiler
Evet, ne kadar doğru yazmışsınız. Bende aynı siteye gitim. Yukarıda ismi geçen bir hurdacıya girdim ve İzmir'den geldiğimi iki hafta sonra şanzuman alacağımı fiyatının ne kadar olduğunu sordum. Fakat bir dövülmediğim kaldı. "İki hafta sonra gel o zaman" dediler. İnsanlıktan ve esnaflıktan çok uzaklar; adeta satış yapmamak için uğraştılar sorularıma resmen tersleyerek cevap verdiler. "Siz ne biçim esnafsınız" dediğimde; "Hadi git be şanzuman manzuman yok" diye tersledi. Oradan ayrılırken inanın bu insanlıktan nasibini almamış adamı, gezenbilirde afişe etmeyi çok istemiştim. Bu başlığı açan arkadaşa çok teşekkür aderim.murat atak' Alıntı:İvedik hurdacılar sanayiinde benim de bir zamanlar epey bir parça arayışım oldu.Parçaların vahametinden,abartılı faiş fiyatlarından bahsetmeyeceğim size.Benim için en dikkat çekici olanı oradaki bütün hurdacı esnafının sadece land parçası satan değil diğer her türlü hurda malzeme bulunduranlardan bahsediyorum.En ufak bir insaniyet,en ufak bir vicdan,en ufak esnaflık taraflarının olmamaları oldu.Bence burada başka bir ticaret var ama biz göremiyoruz.Hemde derin ve kirli bir ticaret.adını ben koymayayım ama sizden bu bölgeden uzak durmanızı tavsiye ederim.Belki abartıyorsun diyeceksiniz ama bence böyle.
En iyisi araba alacak olanlar için;MKE hurdasan,parça alacal olanlar içinde;sıfır parça satan bayiler.Zaten çoğu yerli olduğundan bu parçaların fiyatları bayisinde gerçekten en uygunu.