Ankara İncek; Dededen Toruna Toyotalar'ın Pazar Baskını (23 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,059
Ynt: Ankara İncek; Dededen Toruna Toyotalar'ın Pazar Baskını (23 Ağustos 2009)

umutcelikel' Alıntı:
Abi, ben bayramda Burhaniye-Pelitköy'de olacağım...O tarafa gelen olursa Kaz Dağları yaparız ama ;D

umut izoff un sitesine bir girde karadeniz gezisi yapacaklar program bomba ,tam benlik ama çoluk cocuk, biraz zorlar evden firar edip onların arkasınamı takılsam ;D ,seninkide güzel yer kaz dağları süper

Etiketler

Cihan, bayramda yüksek rakımlı Niğde Aladağlar programı hazırlıyorum, hep birlikte gidelim :smiley:

cihanülker' Alıntı:
ya diyorumki, bu gurup bayramda şöyle 4-5 günlük bir gezi yapsa, deniz kenarı olabilir yüksek, rakımlı yerler olabilir ne dersiniz ?

Ben de herkes nerede diyordum. Geziyi de geyiği de buraya taşımışsınız. Yavuz'un havuz sefasını kıskandım valla. Hasarlar için geçmiş olsun ama keyifli bir gün olmuş.

Onur, İstanbul'daysan gel bu hafta sonu gezelim biraz.

Ufuk abicim, sen de hoş geldin yuvana.

Güzel bir gezi olmuş arkadaşlar...
Biraz daha fotograf istiyoruzzzzzzz!!!!
Cihan Bey size de tekrar geçmiş olsun
Bana o arabaya birşey olmaz gibi geliyordu ama
fazla zorladınız galiba......

etezel' Alıntı:
Güzel bir gezi olmuş arkadaşlar...
Biraz daha fotograf istiyoruzzzzzzz!!!!
Cihan Bey size de tekrar geçmiş olsun
Bana o arabaya birşey olmaz gibi geliyordu ama
fazla zorladınız galiba......

yani öyle çok zorlamadım , ama dediğim gibi daha evvelden olan bir zorlama ile zarar gören dişli pazar günü tam kırıldı ,allahtan dağda olmadı yoksa çok fena sonuçlar olabilirdi ama geçti artık hallettik teşekkürler tüm geçmiş olsun dilekleri için arkadaşlar

nkurtkaya' Alıntı:
Ben de herkes nerede diyordum. Geziyi de geyiği de buraya taşımışsınız. Yavuz'un havuz sefasını kıskandım valla. Hasarlar için geçmiş olsun ama keyifli bir gün olmuş.

Onur, İstanbul'daysan gel bu hafta sonu gezelim biraz.

Ufuk abicim, sen de hoş geldin yuvana.

Abi cumadan Tekirdağ'a gidicem, bi değişiklik olursa haber vereyim.
Bu arada Gezenbilir İstanbul'da hiç iş yokmuş yahu, ben bişiler yapılır diye bekliyordum.. :D

fastjunkie' Alıntı:
Abi cumadan Tekirdağ'a gidicem, bi değişiklik olursa haber vereyim.
Bu arada Gezenbilir İstanbul'da hiç iş yokmuş yahu, ben bişiler yapılır diye bekliyordum.. :D

Gel beni dinle, Tekirdağ'a Ormanlı üzerinden git gezeriz.

geçmiş olsun , paylaşım için teşekkür ederim

Biz oraya tekrar gittik ;D ;D ;D kaşıntı işte ;D

th_000_0471.jpg

th_100_5568.jpg

100_5565.jpg
100_5566.jpg
100_5567.jpg
100_5577.jpg
100_5583.jpg

yavuz beni niye çağırmadnız şu geçen çıkamadığım yeride tekrar denerdim ;D nasıl olsa artık sağlam difransiyelim var ama sizin bu girdiğiniz yüzme havuzunun boyutları beni kurtarmaz küçük gelir içine sığmam ;D ;D

Cihancım , Olay ani gelişti, planlanmış birşey değildi, hava kararmıştı, haber verecek vakit olmadı, bir ara gider intikamımızı alırız ;D

Kulaklığı takıp sesi sonuna kadar açtım ;D senfoni gibi V8'in sesi, kulağımın pası gitti ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,081
Kayıtlı Üye Sayımız
166,825
Kaydolan Son Üyemiz
sadikacar60

Çevrimiçi üyeler

Geri