jeep
Zirve
ARSLAN67' Alıntı:Tabiki uygun olursa alınır ama ben baktım bu adamların sitelerine 5.000'den aşagı yok hele hele bazılarına 8.500-9.000 istiyorlar. : ;D
site adresini verebilirmisin?
ARSLAN67' Alıntı:Tabiki uygun olursa alınır ama ben baktım bu adamların sitelerine 5.000'den aşagı yok hele hele bazılarına 8.500-9.000 istiyorlar. : ;D
ARSLAN67' Alıntı:Valla hiç uğraşmam sıkı pazarlık yapıp bunu alırım kafam ağrımaz
link....
http://www.sahibinden.com/90_000_km_de_1982_model_land_roverWQQaXQQ7123537WQQpXQQdisplayitem
evedilaz' Alıntı:bu güzel manzarayı pazartesi günü bende şait oldum araçların 3.5 tanesini inceledim içlerinde az masraflı olanlarda var ama 8. 9 diyolar
en ilginç olanıda 6 resmin arkasındaki arazi aracı araç hidrolik bir sistemle yerden 6 m yükselebiliyor dizel mükemmel bi araç
birde ahirusta isimli bir cj servisine tesadüfen girdim adamlar şaheserler yaratıyo ama şaheserler
( ateşpagası) nedense 1.5 senede bir V8 cj7 yapmışlar saybi 50 bin masraf etmiş dehşet bi makine çıkmış ortaya
özetle bende hesaplı bişeyler bulurum diye gittim oraya direk kazıklamaya kalkıyolar esnaflık yok tanıdık bi kanalla gitmek gerektigine inanıyorum ...
mogzilla' Alıntı:O LR'lerden bir kaç tanesini bugün Maslak Atatürk Oto Sanayi'de gördüm.