Ynt: Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking (7 Haziran 2009)
Herkese merhaba,
Ben fatih ( Bu gezi için nickname: Son tepe
) can 'ım sağolsun benide çekmiş
Tanıştığımız, tanışmadığımız, konuştuğumuz, konuşmadığımız, yol boyu bir şeyler paylaştığımız, paylaşmadığımız kendi branşlarında eğitimcilerimize (Jeoloğumuza; Gidilen bölge hakkındaki ayrıntılı anlatımı ve yol boyu bulduklarımıza kızmadan isimlerini söylediği için
ve Ekologumuza kendimizi doğanın bir parçası yapma çabalarına
doğam gereği zaten bir parçası olduğumu düşünüyorumdum ama bu deneme farklı bir boyutdu
) Rehberimize ( Genel İhiyaca ( SU ) göre bir yol çizdiği ve güler yüzü için (Solmasın inşAllah hiç ), Artcımıza (Geride moral motivasyon, müzik ve sohpet için ), Kolumdaki ve bacağımda çıkanları alerji olarak teşhis eden 2 hemşire hanım ve doktor beye, Benim aklıma uyup ekiptren telsizle irtbatda kalıp ekstra mesafe yapan sonrada geri ekibi yakalamak için hahfif tempo koşup ekstra efor kaybı sonucu geziyi yarım bırakmak zorunda kalan kardeşim can 'ada ayrıca özür diler beni yanlız bırakmadığı ve fotoğrafladığı için teşekkür ederim. Sanırım ekibin görmediklerinide 1. sayfada sizlerle paylaşmış ( kayalıklar üstden görünüm )
Tüm zorluklara, tatlı yalanlarıma ( bu son tepe, az kaldı
) ve esprilerime katlanıp geziyi tamamlayıp alkışı ayrıca hak eden esra hanımada tebrikler
Tüm katılıp sıcacık yüreklerini evde unutmayıp yada kaldırırıldıkları raflardan çıkarıp etkinliğimize getirip bizimle paylaşan doğa dostlarınada teşekkürler. Bunlar akılda kalanlar paylaşımlardan unuttuklarım olabilir onlarada ayrıca TEŞEKKÜRLER.
Ve tabiki Zerrin(Ceranus)'e hem iki kişi başladığımız treking yürüyüşleri sayımızın 38 kişi olarak görmemizi ve yürümemizi çeşitli şeklillerdede olsa sağladığı hemde aracıyla etlikten servis noktasına ulaştırdığı aynı yolu dönüştede katetdiği için teşekkürler.
Nice etkinliklerde görüşmek ümidiyle,
Güneşin yoğunluğu sebebiylede uygun değerlerde fotoğraf çekmek bence pek münkün değildi. 1-2 uygun kare deklanşöre takılmış yakın zamanda onlarıda paylaşırım.