Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking (7 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,002

ceranus

Tabanvay-Offroad Grubu
Yer
ANKARA
Etkinliğimiz sonrasında ayrıntıları ve fotoğrafları paylaşacağımız başlıktır..

Etiketler
Ynt: Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking (7 Haziran 2009)

İyi ki başlığı gördüm makineyi çataya koymayı unutmuşum.. :smiley:

ankaralı arkadaşlar ,zerrin mazeretimden dolayı aranızda olamadım ve tanışamadım;umarım haziranda görüşürüz.aklım sizde kaldı :( .bir ara buluşma yerine gelip sizi yolculamayı düşündüm.geç saatte uyayacagım belli olunca bu planım suya düştü.

bol resimli bir pazar diliyorum :(

İlk mesaj benden olsun,az önce eve girdim,buzz gibi bir duşun ardından buz torbamı alıp dooğru yatağa... Süper bir gündü ama bu işler bana bir beden büyük galiba.. Nar gibi kızardım,inanılmaz yoruldum ama etkinliğe katılan ve bügüne kadar tanışamadığım arkadaşları tanımak aynı ortamı paylaşmak gerçekten çok güzeldi,herkese teşekkürler :smiley:

Not : Birdahaki sefere arkanızdan Türk filimlerindeki gibi arabayla gelicem ;D

hoş geldiniz, herkes yorgun sanırım kimsecikler yok

Buyrun :smiley:

IMG_0434.jpg
IMG_0435.jpg
IMG_0436.jpg
IMG_0437.jpg
IMG_0438.jpg
IMG_0439.jpg
IMG_0441.jpg
IMG_0442.jpg
IMG_0443.jpg
IMG_0444.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR