Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
hazırmısınnn pazar gunu alcam tamponunu
murat çelik' Alıntı:tünaydın millett
hazırmısınnn pazar gunu alcam tamponunu
murat çelik' Alıntı:tünaydın millett
mehmet cakmak' Alıntı:gidilecek alanda kar varmıymış acaba durum nedir?
sorun değil selim benim araç kara panter sahibinden başkasına saldırır ona göre ben bile zor eğitebildim anca bana alıştımserdemir' Alıntı:senın arabayıda kurcalayacagım bıraz haberın olsun
mehmet cakmak' Alıntı:sorun değil selim benim araç kara panter sahibinden başkasına saldırır ona göre ben bile zor eğitebildim anca bana alıştı
mserdemir' Alıntı:aahaha at sahıbıne gore kişnermiş senın arac kac modeldı hatırladıgım kadarıyla 93 du dımı
19 lira keş vereyım ver o arabayı bana
evet selim 93 model ama o paraya ancak lastik ve jant kısmını verebilirimmserdemir' Alıntı:aahaha at sahıbıne gore kişnermiş senın arac kac modeldı hatırladıgım kadarıyla 93 du dımı
brothers' Alıntı:selim yarın murata çaya gidiyoruz geliyormusun
kafaya koydun bineceksin amerikana yani ;D ;D ;D
mehmet cakmak' Alıntı:evet selim 93 model ama o paraya ancak lastik ve jant kısmını verebilirim
selim 20 ye ben vereyim aracı gelll baskasına da vermem ona göremserdemir' Alıntı:aahaha at sahıbıne gore kişnermiş senın arac kac modeldı hatırladıgım kadarıyla 93 du dımı
murat çelik' Alıntı:selim 20 ye ben vereyim aracı gelll baskasına da vermem ona göre
burdada yapan yer var öyle bılıyorumbrothers' Alıntı:merhaba arkadaşlar
bursadan turhan arkadaşımız araçlar için değişik ve güzel sticker lar yapıyormuş benim hoşuma gitti isterseniz organize bir şekilde araçlarımız için sipariş verelim
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67530.0