Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 922,570

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Amir Ganjavi' Alıntı:
Sefer Hocam, buluşma yerine gelemiyorum,
bu aletin parasını sana mı ulaştıracağız? nezaman ve nereye diye haber verirsen sevinirim.
benim tel, 0535 452 94 86

amir hocam arkadaş ile görüştükden sonra haber edeceğim herkezi :smiley:

katılım lıstesi kişi sayısı GÜNCEL

1- Murat Balcı 3 Kişi
2- Amir & Kezban 2½ kişi
3- Fırat 2 Kişi
4- Ömer & Yiğit gençer 2kişi
5-Metin Ozel 2 kisi
6-Alfonse - belki2 kisi
7-Sinan Haydar usta 4 kişi
8-murat çelik 2 kişi
9-Mehmet çakmak 2kişi
10-Faruk şekerçi 3kişi
11-Necmi Çevirme 2 Kişi

1- Murat Balcı 3 Kişi
2- Amir & Kezban 2½ kişi
3- Fırat 2 Kişi
4- Ömer & Yiğit gençer 2kişi
5-Metin Ozel 2 kisi
6-Alfonse - belki2 kisi
7-Sinan Haydar usta 4 kişi
8-murat çelik 2 kişi
9-Mehmet çakmak 2kişi
10-Faruk şekerçi 3kişi
11-Necmi Çevirme 2 Kişi

GÜNCEL DEVAMI NERDE

Talsiz Alımı Hakkında

COLT 240DX, MAYK, POWER CABLE

adamcağız Polatlı dan kalkmış gelmiş sağolsun,

son bilgi şöyle
cihazlar ikinci el, hepsi sorunsuz çalışır durumda, bu abimiz (namı diğer YAKIŞIKLI) belliki konuya hakim, her birini elden geçirmiş, cihazaları tek tek araca taktı, yanında bilmemnemetre getirmiş, önce standart bir Midland telsizin Watt cinsinden çıkış değerini gösterdi, sonra Colt 24DX in çıkışını gösterdi, Sefer Hocam videoya çekti, ben 15-16-17 Watt aralığını gördüm, sonra anten vs. bağlantılar hakkında uygulamalı montaj ve kurulum yaptı, aradan rastgele seçtiği iki tanesi ile test amaçlı birileri ile konuştu, biz dinledik, içimize sindi, iyi bir alışveriş olduğuna karar verdik, paramızı ödedik, telsizleri aldık.

Anten hakkında bilgi verdi, toplamda mıknatıs dahil 190.00 TL gibi bir bütçe yapmak gerekiyor, bu paraya 2metre anten kabloso dahil, anten kablosu için bilgi aldık, 2-3-4 metre eksiz kablo ile sorunsuz görüşme yapılabileceğini uygulamalı olarak bize gösterdi, önemli olan anten kablosunun olabildiğince gergin olması, montaj da gayet basit, kırmızı artı, siyah eksi bilgisi olan, eli tornavida tutan herkes yapabilir.

Benim anten yok, bu abide anten var, mıknatıs dahil 190.00 TL fiyat ile veriyor, piyasa ile aynıymış, ben almadım, kafamda bir kaç şey var, duruma göre alacağım, CJ nin üstü tente, mıknatısı takacak yer yok vs. vs.

Fırat da anten almadı onunda araç alüminyum mıknatısı tanımaz.

Bu abinin elinde hali hazırda 200 adet telsiz yok, satmış hepsini, son kalan 8-10 tanesine biz çökmüş olduk, yanında getirdiği toplamda altı adedi aldık, ve eline de şu listeyi verdik, muhakkak getir diye.

1- Mehmet AKKOCA
2- ALp (kardeş soyadını bilmiyorum, kusura bakma, görüşemedik bu gün ...)
3- Hüseyin SARIÇİÇEK
4- Amir GANJAVİ
5- Hamdi TEKMEN
6- Murat BALCI

bu sıralamayı Sefer Hocam" a telden, özelden, genelden yapılan "bende istiyorum" talep sıralamasına göre yazıp adamın eline verdik, sanıyorum elinde 7 adet daha kalmış, fazlası varsada birilerine söz vermiş, bize "KALMADI, SIRF SEFER BEYE SÖZ VERDİĞİM İÇİN GETİRDİM" gibi bir şeyler söyledi, anlaşılan Sefer Hocam bu adamı epeyce taciz etmiş, ne diyelim, sağolsun, ayrıca mekanını bize açtı, çayımızı verdi, tekrar sağolsun, sayesinde CB lenmiş olduk.

ben watt matt anlamam, takoz makoz da bilmem, adam taktı aleti çalıştırdı, yanımızda anlayanlar vardı, birbirlerine anlamlı anlamlı baktılar, sonrada aldık.

daha isteyen olurmu olmaz mı bilmiyorum, abinin erişim bilgileri Sefer Hocam da, kendisinden bilgi alabilirsiniz (Sefer Hocam kusura bakma), zaten bu amatör telsiz camiasında abiyi tanımayan yok, namı da YAKIŞIKLI ...

hikayenin sonu ...

TEKNIKISLEM' Alıntı:
doğrudur :smiley:

bellliki adam ciddi gönül vermiş bu işe,
anlattı durdu,
bilgilendik. ..

evet onlar çok zaman ayırıyorlar Bende takılmışdım bi aralar , en son Oran şehrinden polatlı konuşmuştum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR