Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 922,523

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

jeomad' Alıntı:
Alp benim aklıma şöyle bişey uyandı.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-lisanssiz-telsiz-satilik-midland-alan-42-multi-cb-el-telsizi-55276676/detay/

tamamdır işte,

bütün parçalarını eksiksiz veriyorsa, (multide yan parça çoktur ve önemlidir kullanım şekilleri itibariyle, eksik parça varsa zor bulursun)

kozmetik olarak temizse, tamirdir zart zurt yoksa...

ikici el alışverişteki riskler yoksa al işte mis gibi...

Ama ben olsam,
söz konusu Multi olunca; paraya kıyar sıfır alırım, "torbasını ben açıcam"

bende bi gün multi alıcam, kesin kararımı yıllar önce verdim, kesin alıcam ama şimdi ihtiyacımda, paramda yok, hep erteliyorum. cbm var zaten. acele yok. Multi alıp elimdeki presidenti yedek yapacaktım.

işte şimdi ikinci cb yi alıyorum. tamamdır.

ileride multiyide alırım. Bir telsiz evde sabit çalışır, diğeri araçta sabit, öbürüde bagajda yedek.

Yedek vallahi önemli,
telzis yandı durup dururken, anten kablosu kopmuş, mayka basınca yandı herhal
başımıza geldide neler çektik gece vakti ormanın içinde, dağ başında,
tel çekmez, iki arabayız, karanlık, orman içi, kapılar kitli seyir ediyoruz,
invertör patlamış, bilgisayar açamıyoruz, yolu kaybetmişiz...
Duramıyoruz, her yan ormancı dolu gibi, bilmiyoruz...
iletişim kuramıyoruz birbirimizle, öldük öldük dirildik...

tecrübe oluyor işte her şey...

Etiketler

arkadaşlar akşama büyük ihtimal mesai bitiminde şaban usta (telsizci arkadaş) ile buluşma yapacağız, ilk olarak 5 adet cihaz demiştim 6 ya çıkarttık ama liste çoğaldı akşama kendisi ile görüşeceğim konuyu. ilk 6 kişi :
1- Ben
2- Erhan
3- Tuncer abi
4- Selim
5- Fırat
6- Metin
daha sonraki parti için:
1- Alp
2- Mehmet (Kalıpcı)
3- Hüseyin Sarıçiçek
4- Amir Ganjavi
5- Hamdi abi
bu arada ilk parti alanlar cihazları da denemiş olurlar, akşama buluşma yerinin buradan bildirmeye çalışırım eğer bildiremez isem tel.no.su mevcut ve foruma yazabilecek birini arar yeri söylerim :smiley:

arkadaşlar şunuda belirtmekte fayda var bizlerin aracında zaten mevcut cb telsizler var ancak bizim bu telsizi tercih etmemizin nedeni çıkış gücünün 20 w civarı olması ki buda rahat bir görüşme imkanı sağlayacak

bu telsizler sonuçta ikinci eldir marka model ve satıcı tarafından istenilen fiyat bellidir sefer'in bunu buradan paylaşım nedeni ihtiyaç duyan arkadaşlarında faydalanmasıdır ve hiçbir şekilde ticari bağı yoktur bunu özellikle belirtmek isterim ;

bir önemli noktada sefer'e verilen fiyat sadece telsiz fiyatıdır anten fiyata dahil değildir ; bunun içinde bizlerin kullandığı ML 145 'leri tavsiye ederim

alacak arkadaşlarada şimdiden hayırlı olsun

brothers' Alıntı:
arkadaşlar şunuda belirtmekte fayda var bizlerin aracında zaten mevcut cb telsizler var ancak bizim bu telsizi tercih etmemizin nedeni çıkış gücünün 20 w civarı olması ki buda rahat bir görüşme imkanı sağlayacak

bu telsizler sonuçta ikinci eldir marka model ve satıcı tarafından istenilen fiyat bellidir sefer'in bunu buradan paylaşım nedeni ihtiyaç duyan arkadaşlarında faydalanmasıdır ve hiçbir şekilde ticari bağı yoktur bunu özellikle belirtmek isterim ;

bir önemli noktada sefer'e verilen fiyat sadece telsiz fiyatıdır anten fiyata dahil değildir ; bunun içinde bizlerin kullandığı ML 145 'leri tavsiye ederim

alacak arkadaşlarada şimdiden hayırlı olsun

açıklama için teşekkür ederim erhan :smiley:

arkadaşlar buluşma yeri belso soğuk hava depoları yenimahalle-demetevler yolundan gelirken emniyet müdürlüğü nü ve türk kömür işletmeleri (TKİ) binasını geçince ilk sağa ara yola girince sağdaki yer toptancı hali ile tki binası ortasında kalıyor gelmek isteyipde adresi bulamayacaklar için tel. no: 0 549 248 73 18

ttos' Alıntı:
arkadaşlar buluşma yeri belso soğuk hava depoları yenimahalle-demetevler yolundan gelirken emniyet müdürlüğü nü ve türk kömür işletmeleri (TKİ) binasını geçince ilk sağa ara yola girince sağdaki yer toptancı hali ile tki binası ortasında kalıyor gelmek isteyipde adresi bulamayacaklar için tel. no: 0 549 248 73 18

Ben halen çalışıyorum ve çıkış saatim çok geç görünüyor.
büyük ihtimal gelemeyeceğim...

Sentinel' Alıntı:
Ben halen çalışıyorum ve çıkış saatim çok geç görünüyor.
büyük ihtimal gelemeyeceğim...

tmm fırat problem yok biz buralardayız şaban ustada sanırım 1-2 saate gelir buraya.

ttos' Alıntı:

Sefer Hocam, buluşma yerine gelemiyorum,
bu aletin parasını sana mı ulaştıracağız? nezaman ve nereye diye haber verirsen sevinirim.
benim tel, 0535 452 94 86

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR