Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,499

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

brothers' Alıntı:
istersen cumartesiden senin tepede yapalım mangalı ; çıkamayan yiyemez ;D ;D ;D

bence pazar gunune saklayalım kı daha eglencelı olsun sımdı cumartesı gunu yaparsa ben pazar gunu keyıf almam :smiley::smiley::smiley::smiley:

ama pazar gunu cok eglenecegız haberınız olsun

bu pazar etkinliği kesin yapıyoruz o zaman ben bir topic açayım herşeyi hamdi abiye yıkmayalım

buyrun bakalım topic hazır

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=70098.new#new

brothers' Alıntı:
selim topic açık işaretini koyarsın artık ;D

huseyın abı buraya koydu resımlerı dımı yoksa benmı karıstırıyorum bulamadım cunku resımlerı

mserdemir' Alıntı:
huseyın abı buraya koydu resımlerı dımı yoksa benmı karıstırıyorum bulamadım cunku resımlerı

resimler var bende buradada 35 nci sayfanın biraz altı biraz üstü olması lazım

arkadaşlar sızden bır rıcam olacak yabantv de izci programı var,bılıyormusunuz bılmıyorum,ama ben takıpedıorum.4*4 araçlarla dag bayır gezıyorlar,araclar hakkında,gezılerde ne yapılması hakkında,vınc kullanımı,arac cekme falan bır dunya seyler anlatılıyor ve bızı anlayan bır program,ve programı sunan okan cok deger bır arkadaşımız,yaban tv bu programı yayından kaldıracakmıs bu programa destek vermek ıcın tolgaeratak@yabantv.com adresıne maıl atmanızı ıstıyorum cok zor bır sey degıl

mesela:
izcinin yenı bölümlerini bekliyoruz
izci programı ve okanı yenı bölümleri neden yayınlanmıyor
en guzel programlarınızdan bırı olan izci programının yenı bölümlerını yayınlamazsanız cok buyuk izleyici kitlesi kaybedecesınız

falan bunun gıbı ve bır seyler yazabılırınız veya bunlarından bırını maıl atabılırsınız tolgaeratak@yabantv.com

bu ricamı kırmazsınız umarım

mserdemir' Alıntı:
hamdı abı yapma beaaa bak senın için açtık bo o topağı :smiley::smiley:
megan 2 ile ofroad yapılmaz heralde :D :D :D
arkadaşlar yola çıkmadan ön teker bilyesini değiştirmiştim.pazar sabahı yine hafif sürtme sesleri geliyordu.beni bilirsiniz sonunu düşünmem araç yürüyorsa giderim.
gittik eğlendik geri dönüş sırasında ön teker elimize geldi.(yayla sevdi jlx imi yok öle ateş almak üç,beşgün misafirim olacak dedi :D)
yine bilye değişsem aynı olacaktı komple değişeyim dedim o yüzden bıraktım aracı.parçayı bugün postaladık.
arıza olmasada annem in araca binmesi çok zordu yine meganla gelecektik.
misafirler haftayada geri gitme ihtimalleri var.amca son günlerini yaşıyor.
yani günübirlik karar değişebilir,bu yüzden sizlere katılabilme garantisi veremem.katılırsamda rav4 de haftaya satılır gibi geliyor bana ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR