murat çelik
Zirve
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
camurlanalım bıraz 3 arc hazır beklıyor
camurlanalım bıraz 3 arc hazır beklıyor
hallettim muratmurat çelik' Alıntı:kombi ne oldu abi yaa halletdınmı
erhan araclı katılmak gerekiyormus ama oraya ;D ;D ;Dbrothers' Alıntı:bak sefer hataylı arkadaşlar çamur adam belgeseli çekiyormuş ;D ;D ;D
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69683.0
tmm iyi geceler bende kacıyorum zaten hanım kotu kotu bakmaya basladı yine gectin bilgisayarın basına der gibibrothers' Alıntı:arkadaşlar size doyum olmaz ben kaçıyorum iyi geceler
3 arac derken ???murat çelik' Alıntı:camurlanalım bıraz 3 arc hazır beklıyor
korkmayın bu kadr yaaattos' Alıntı:hallettim murat erhan araclı katılmak gerekiyormus ama oraya ;D ;D ;Dtmm iyi geceler bende kacıyorum zaten hanım kotu kotu bakmaya basladı yine gectin bilgisayarın basına der gibi
kara panter ben lada nıvattos' Alıntı:3 arac derken ???
he tmm ;D bende uzerime alınmıstım ama beni kastetmiyecegini bilmem gerekirdi beni benden iyi tanıyorsunuz artık ;Dmurat çelik' Alıntı:kara panter ben lada nıva
abi camur nerde sen baska yerde ben gırerım aracım gırmez demiittos' Alıntı:he tmm ;D bende uzerime alınmıstım ama beni kastetmiyecegini bilmem gerekirdi beni benden iyi tanıyorsunuz artık ;D
ben camurun basında siz icinde seyretmesi daha keyiflimurat çelik' Alıntı:abi camur nerde sen baska yerde ben gırerım aracım gırmez demii
ben seni o sekılde tanıdım haklısın bızı seyret ver gazı yeterttos' Alıntı:ben camurun basında siz icinde seyretmesi daha keyifli
murat çelik' Alıntı:abi ankara grubu bolunmus 3 parca halınde degısık sıteler benım tanıdıgım bırcok arkadas burdan kopmus yazmıyorlar dahıı
evt incelemeden arkadasların konusmaları her seyi ortaya koydu bız kopmayalım yeter bız bıze yeteriz bencedopamin' Alıntı:Merhaba Murat bey iyi geceler muhabbetlerinizi ilgiyle izliyordum bu bahsettiğiniz grup arasındaki bölünmeyi ankara grubu sayfasını incelediğinizde net bir şekilde görebilirsiniz.
murat hangi topikler onlar? kopma bizdenmi kaynaklandı anlayamadım ??? bide serkan vardı o da kayıplara karıstı ???murat çelik' Alıntı:evt incelemeden arkadasların konusmaları her seyi ortaya koydu bız kopmayalım yeter bız bıze yeteriz bence
yok abi bizle alakası yokkk yuz yuze konusuruz bır ara bazı kısılerden olmus yazmayla alakalı deyılllttos' Alıntı:murat hangi topikler onlar? kopma bizdenmi kaynaklandı anlayamadım ??? bide serkan vardı o da kayıplara karıstı ???